Tak, od 1 listopada 2007 roku zaczynam bezpośrednią współpracę z firmą Orange-Computers.pl .
Firma ta złożyła mi ofertę pracy jako grafika do wykonywania elementów identyfikacji wizualnej ( tworzenie stron www, grafiki użytkowej, reklam, prezentacji ).
Korzystając z okazji, przedstawiłem im na rozmowie kwalifikacyjnej swoją pozycję i to co posiadam najlepszego, serwer wraz z doświadczoną kadrą adminów. Który udało nam się skutecznie doprowadzić nie raz na czołówki polskich list.
Po ok. dwóch godzinach rozmów, picia gorzkiej nie dobrej kawy robionej przez bardzo sympatyczną Panią sekretarkę z długimi zgrabnymi nogami, ( żartuję ) kawa z ekspresu. Lecz i tak była nie dobra. Wracając : po kilku godzinach rozmów doszliśmy do porozumienia.
Firma O-c.pl jest skłonna sponsorować nam nowy Serwer Gier. Wszystko uzgodnione.
Ot cała filozofia.
Adrix w ogóle ogłosił upadłość TAU bo On robi Serwer konkurencyjny.
Póki co skończyło się na tym, że gra na serwerach non-steam a taki wielki pro Steamowiec jest :D
heheh adrix chłopak chyba sie załamał anr prosze cie HS jest nie wypałem zobaczysz bedzie mało ludzi i potem beda pisac ze ludzi nie ma na serwie !! ja mysle ze TP i FFA bedzie super
Grzmotek HS odpada
Rzecz wiadoma admini z FFA nie będą mieli Admina na 2 serwerze.
Przynajmniej większość. Ze względów jasnych.
Było tak kiedyś mieliśmy Serwer FFA, TP i HS.
Każdy miał admina wszędzie, grali admini na TP albo HS a FFA stało bez opieki.
i mam nadziej ze nie bedzie ser HS adrix juz kiedy go prowadził i to był wielki nie wypał
Wiadomo, bo prowadził go Adrix :> Tamten server był niewypałem bo stał na (ekhem) gównianej maszynie. Grasowały spore pingi i duże Lossy co na serverze HS jest kompletną porażką :) Server zawsze przecież można przerobić ;) Zobaczymy co wyniknie z ankiety, co ludzie będą chcieli :)
Mi sie podoba to co Anr robi dla tego serwera Chwała Ci za to Ziom:*:* p.s. Dobry pomysl to połaczenie HS i DM da rade takie cos stworzyc?? Adrix pro Stimowiec hahaha dobre powiedzenie...konkurencja to dobra rzecz!!!NIech sobie robi ten 2 serwer!!!I tak wygramy z nim!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum