z tego co widziałem to lipa taka troche, bo raz ma akcje 100% WH a czasami wpada i nie widzi kolesia na środku. Poza tym sam sie kiedys na sb przyznał ze ma jakis mhroczny cfg, ale czy to mozna nazwać czitem ?
pobawilem sie troche roznymi wh, mh itd i juz drugi MH ktorego sciagnalem mial opcje anty screenshot wiec niestety ale wygoda jaka to nam dawalo poszla wlasnie w las poniewaz na ekranie monitora mialem tyle gadzetow ze polowa to nie wiedzialem do czego sluzy a w momencie screena obraz na 1s zrobil sie normalny i screen wygladal juz normalnie.
tak więc moi mili, to fajne rozwiazanie z amx_screenshot nalezaloby zawiesic kompletnie poniewaz moze sie okazac ze nawet ewidentny czit sie wybroni bo czyste screeny.
Po cytacie Fayrant, oraz po demku które zostało ujawnione na forum. Uważam ze niestety grał na "kodach na widzenie przez ściany" jak to czasem ujmują gracze...
styl chodzenia, wychodzenie ze ściany i bania ..
fakt faktem demko jest są dziwne akcje ale nie można powiedzieć że na 100 % nie ?
po co karać kogoś kto nie jest winny ..
ale z drugiej strony jeśli ma i nic z tym nie zrobimy to też nie będzie dobrze ..
nie wiem naprawdę ; )
Ostatnio zmieniony przez cwanIak 2009-03-30, 17:35, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum