Post numer: #1Wysłany: 2009-07-27, 16:43 SMG||ADMIN||WAR3
Cześć mam na imię : Mateusz
Pochodzę z : Siedlec
Mieszkam aktualnie w : Siedlcach
Urodziłem się : 12/02/1991
Czyli mam lat : 18 y pół
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : lat kilka już nie liczę
Gram na (steam/nosteam) : i to i to
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Adminem bo odkąd skończyłem z Diablo przerzuciłem się na WAR3 i odkąd gram na tym serwerze to rzadko widuje tam @ (Nie licząc Uciułanego)
Byłem już adminem na serverach : DiabloMod FPs'u
Poświęcam dziennie grze : różnie to bywa czasem 2h a czasem i ponad 6h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : nie chwaląc się sprawdziłem się na Diablo :D i sumiennie wykonuję obowiązki @ (znam także amx)
O sobie mogę powiedzieć, że : miły spokojny i skory do pomocy
Dla innych graczy jestem : innym graczem ze świata wirtualnego ale także przyjacielem i kolegą z gry :D
+ coś od siebie -- Coś ode mnie ? Pewnie wielu z was powie że miałem swoją szanse na Diablo ale i tak graniczy to z cudem że wytrzymałem na nim aż tak długi okres czasu (przeżyłem kilku @) Diablo wychodziło mi bokiem więc zacząłem grać na WaR3. Na krótki okres czasu postanowiłem nie grać w CS ale niestety nie udało mi się i powróciłem. Na WAR3 chcę zostać adminem z tego powodu że aktywność @ na tym serwerze jest bardzo nikła, a także wychodzą na tym serwerze dziwne sytuacje które po prostu mnie śmieszą i irytują (dla wyjaśnienia zajrzyj tutaj LINK ). Na koniec powiem tylko to że nie patrzcie na to iż miałem @ na DM i nie mówcie mi że miałem szansę Lecz zrezygnowałem. Ja byłem tu przed wami i zapewne z moim zaangażowaniem do gry na FPScs będę tu grał jeszcze długo po was ,grałem dość długo na DM (od grudnia 2008 roku) przeżyłem wielu @ DM takich jak Bonus/Suski(teraFFA)/uOpolak/rikku. A więc wybór czy przyjmiecie mnie na testy zależy od was. Jak nie to i tak pogodzę się z tym i dalej będę grał jako inny gracz i spróbuje za jakiś czas. Pozdro i 3mcie się :D ( za posty typu NIE nie obrażę się bo nie jestem taki i nie będę miał pretensji :D ) elo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum