Post numer: #1Wysłany: 2009-03-03, 20:27 SMG|Admin
Cześć mam na imię : Mateusz
Pochodzę z : Siedlce/Polska
Mieszkam aktua12/02/1991
Czyli mam lat : 18
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : kolo 1,5 roku
Gram na (steam/nosteam) : nosteam teraz rzadko na steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Czasem na serwerze nie jest obecny żaden admin i panuje totalny chaos
Byłem już adminem na serverach : Tylko klanowy
Poświęcam dziennie grze : W zależności 3-6 H
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Bo jestem sumienny i sprawiedliwy, a przede wszystkim nie znoszę cheatów i wrednych dzieci
O sobie mogę powiedzieć, że : spokojny opanowany, bez nałogów :D, radosny
Dla innych graczy jestem : graczem :D a także kolegą który pomorze w trudnej sytuacji
+ coś od siebie
Nie lubię gdy na serwerach panuje chaos - tu się dziecko drze tam zaraz któryś na któregoś klnie tam wchodzi jakiś aim/wh/sh/soft/16bit albo inne adhd. Pozatym myślę że bym się nadawał :D
Ostatnio zmieniony przez SMG 2009-03-03, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
Jestem na Tak, dość długo na forum tylko jakoś mało postów nabiłeś przez 3 miesiące. Na serwerze trochę klniesz ale ja też się denerwuję jak jakiś cheat wchodzi lub soft :)
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum