Post numer: #1Wysłany: 2009-02-27, 21:18 skora | Admin GGDM
Cześć mam na imię : Błażej
Pochodzę z : Świnoujścia
Mieszkam aktualnie w : Świnoujściu
Urodziłem się : 05.02.1986
Czyli mam lat : 23
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : pół roku
Gram na (steam/nosteam) : Steam i nosteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : myślę, iż przyda się admin. Nie krytykując pracy obecnych @, jeszcze jeden do pilnowania porządku się przyda
Byłem już adminem na serverach : klanowy only...
Poświęcam dziennie grze : ok. 3-4 godzin
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : ogarniam amx, często gram na serwerze.
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem miłym, sympatycznym graczem. Wiem, że wiek może nie świadczy o człowieku, ale chyba możecie być pewni, że mi nie odbije...
Dla innych graczy jestem : miły, uprzejmy, ogarnięty.. Zresztą niech sami się wypowiedzą.
Heh, trudno mówić o sobie... Denerwują dzieci nadużywające mikro, przez co nie da się grać, a kiedy przychodzi @ nagle jest porządeczek i wszyscy grają w ładzie i składzie :) Na forum może i jestem od niedawna, ale byłem tu dość częstym gościem z konta brata. Ilość postów też nie powinna skreślać kandydata na @.. Po prostu nie chcę spamować po to, by pokazać się z pięćdziesięcioma postami.
Pozdrawiam,
skora
edit
@Kakash!
O aktywność się nie bój :) Jak napisałem wyżej - nie chcę spamować. Kiedy mam coś ważnego do powiedzenia to mówię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum