Post numer: #1Wysłany: 2010-02-09, 19:00 Skeepers|Admin FFA
Cześć mam na imię : Krystian
Pochodzę z : Bdg
Mieszkam aktualnie w : Bdg
Urodziłem się : 11 lipca 1993 -.-
Czyli mam lat : 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : ~2 lata
Gram na (steam/nosteam) : Steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Nowy serwer, chce pilnować porządku i sprawdzić się w roli @ FFA. Praca Admina na FFA różni się od pracy na innych modach.
Byłem już adminem na serverach : Zombie, Bf2, Diablo, War3, Klanowe, Swój.
Poświęcam dziennie grze : ~4h czasami mniej zależy od nauki.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Sprawdziłem się, mimo, że nakłamałem Wam z tym wiekiem. Ale się przyznałem, więc to chyba nie takie wykroczenie skoro dobrze adminowałem.
O sobie mogę powiedzieć, że : No jestem kulturalny, staram się nie kaleczyć języka ojczystego :D Miły itp. Poczytajcie moje inne podania to się dowiecie więcej.
Dla innych graczy jestem : Zerem, Botem, Cziterem, i takie tam.
Link do gametrackera: niby skąd?
Steam ID: STEAM_0:1:25936854
Posiadasz rodzeństwo?: Tak, ale w domu jestem tylko ja. Nikt nie ma dostępu do kompa.
+ coś od siebie Wiem, że zawaliłem z tym wiekiem, ale już wspomniałem, że się sprawdziłem w roli @, jak i zachowałem się dość przyzwoicie. Chcę zobaczyć jak to jest być @ FFA :D A teścik nie zaszkodzi :D
b) Osoba mająca minimum 50 postów na forum, posiada konto na forum dłużej niż 6 miesięcy oraz ma ukończone 16 lat.
Kod:
Mam
c) Ma przegrane 30h na serwerze.
Kod:
Gram od początku i coś koło będzie. M_T i inni też nie mają więc myślę, że też się na ten wyjątek załapie
d) Posiada mikrofon.
Kod:
Posiadam
e) Jest aktywna na forum przed i po otrzymaniu admina.
Kod:
Jestem
f) Nie była karana banem na serwerach FPS (chodzi tutaj o permy i poważniejsze wykroczenia regulaminu np. nagminnie naruszana zasada utrzymania należytej kultury).
Kod:
Nic, o czym warto wspomnieć
g) Nie ma aktywnego admina w innej sieci serwerów.
Kod:
Mam na swoim, ale to tak do mixow itp
h) Posiada normalny, prosty, bez zbędnych kratek, ptaszków, pytajników , wykrzykników itp. nick (^^^@$@$@#% ^^Dżordż^^ $%#$#@^^^ <= cos takiego nie wchodzi w gre). Jeśli w nicku znajduje się tag klanowy musi zostać usunięty.
Kod:
Spełniam
i) Nie posiada warnów na koncie.
Kod:
Nie posiadam
j) "sv_musk 1", "sv_ogar 1"
Kod:
Mam
k) Posiada konto Steam
Kod:
Mam
KiLL i Rocky co do tego NighCrawlers, to chcialem tam @ zeby zbanowac 2 adminow :] Popytajcie sie tam ludzi, ze zaraz jak sie dowiedzialem o immunitecie dla kazdego @, przestalem tam grac i tyle. To bylo moze 2-3 dni wiec mi nie placz, ze polecialem do nich.
Ostatnio zmieniony przez Skeepers 2010-02-09, 19:24, w całości zmieniany 1 raz
Po 1. Jak narazie adminów z poza tych co na niego zasługują nie potrzeba, bo to STEAM a na stimie mniej pilnowania i do tego serwer jak narazie mało rozkręcony.
Po 2. To jest chyba rzecz najważniejsza. Byłeś u nas adminem, zdobyłeś już szacunek na który długo pracowałeś. Ale nadszedł moment kiedy to zrezygnowałeś "z braku czasu i chęci", a tak naprawdę pobiegłeś do Crawlersów i pach... podanie. O FPSie zapomniałes kiedy był w potrzebie, a teraz gdy serwerki są składasz podanie.
NIE, NIE i jeszcze raz NIE !
@edit.
Do tego przyszła mi na myśl trzecia sprawa, mianowicie - Twoje kłamstwa.
Na początku było szachranie z Codename, SpriteX (czyt. pYthon aka. no cRy;*)
I jeszcze temat gdzie przyznałeś się, że tak na prawdę masz lat 16, a nie 18.
Bóg wie i Ty sam na co Cie jeszcze stać.
the End.
Ostatnio zmieniony przez *skill_off 2010-02-09, 19:24, w całości zmieniany 1 raz
Po 2. To jest chyba rzecz najważniejsza. Byłeś u nas adminem, zdobyłeś już szacunek na który długo pracowałeś. Ale nadszedł moment kiedy to zrezygnowałeś "z braku czasu i chęci", a tak naprawdę pobiegłeś do Crawlersów i pach... podanie. O FPSie zapomniałes kiedy był w potrzebie, a teraz gdy serwerki są składasz podanie.
Jeszcze wczoraj miałeś 15 lat, dziś 16 bo Regulamin nowy - N1
Już nie pierwszy raz kłamiesz to raz
Data urodzin, hahahahah pozdro że jest taka sama jak na 2 koncie Codename przed tym jak dostał bana na FFA
http://fpscs.net/topics5/...ighlight=#32338
Na nicku Hero, Cenzura i python data jest oczywiście inna
Już nie 1 raz kłamiesz z wiekiem
W moich oczach straciłeś już do 0
*skill_off napisał/a:
a tak naprawdę pobiegłeś do Crawlersów i pach... podanie. O FPSie zapomniałes kiedy był w potrzebie, a teraz gdy serwerki są składasz podanie.
zresztą na razie nie ma pracy dla @ ... n/c kolego
Kosz
I nie wracaj jak kolega python
PS: Python też nie ten sam wiek podałeś co masz na prawdę
Zastanów się w końcu ile masz lat bo jeszcze wczoraj miałeś 15 dziś 16 a miesiąc temu 18
Ostatnio zmieniony przez Maxior 2010-02-09, 19:40, w całości zmieniany 2 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum