Nr Użytkownika: 1762 Wiek: 20 Dołączył: 09 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 141 Skąd: Polska
Post numer: #1Wysłany: 2009-03-20, 14:00 Skeepers | admin
Cześć mam na imię : Krystian
Pochodzę z : Bydgoszczy
Mieszkam aktualnie w : Bydgoszczy
Urodziłem się : 1991r.
Czyli mam lat :17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 1, 5 roku
Gram na (steam/nosteam) : Non steam
Chcę zostać adminem/slotem bo : Ostatnim czasem bardzo rzadko się widuje jakiegoś admina na serwerze i robi się "bagno". Gracze zaczynają obrażać, bluzgać innych itd... nie lubię takich zachowań i irytuje mnie, że nie mogę nic z tym zrobić
Byłem już adminem na serverach : nie byłem na żadnych
Poświęcam dziennie grze : Zależy od lekcji// nauki itp. ale dziennie te 3h posiedzę.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Potrafię zadbać o to aby na servie był porządek. Często widzę graczy którzy łamią zasady, wyzywają i zrobiłbym z takimi porządek. Postarałbym się o miłą atmosferę na serwerze bez "cziterów" którzy psują nam zabawę. Często widać mnie na servie. Jestem koleżeński, kulturalny.
O sobie mogę powiedzieć, że : Wyznaję zasadę "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie". Jeżeli ktoś mnie "nie lubi" staram się polepszyć nasze relacje koleżeńskie.
Dla innych graczy jestem :Kolegą z servera.
+ coś od siebie : Ostatnio z Wiechem miałem małe sprzeczkę ale było to spowodowane złym dniem;]. Takie sytuacje więcej się nie powtórzą. Mam małą ilość postów ponieważ zapomniałem starego konta ale czy posty są na tyle ważne, że nie pozwolą na to abyście dali mi szansę na testowego admina?? Uaktywnię się na forum. Decydujcie czy mogę dostać swoją szansę czy nie.
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum