1. miejsce pod względem BadBoy otrzymuje : Fatality z 53 skargami
Reason : { "Nie nadaje się na admina", "gra na cheatach", "to przecież shooter", "brak kultury", "wozi się jak bóg" ... i wiele innych cytatów.}
2. miejsce pod względem BadBoy otrzymuje : KM z 37 skargami
Reason : { głównie : " po co mu admin jak w ogóle nie gra ? " ... itp }
3. miejsce pod względem BadBoy otrzymuje : SorranD z 29 skargami
Reason : { "ma admina a nigdy nie grał" itp }
Sorrand zostaje stara gwardia jest!!! KM tez ale go juz nie pamietam... Fatality wiedzialem ze tak bedzie z nim...i jego braciszkiem max!!! Get out!!!
Co do wypowiedzi 100lca to wogule nie zgadzam sie z tym... jaka zółta kartka?? ze co? za to ze nie gral myslisz Stolec ze ktos ma tylko siedziec na serwerze i grac nic poza tym nie robic i nie miec zajeć. Moze Sorrand sie uczy lub pracuje nie wiesz to nie mow tak... pozdro
Ja powiem krótko:
Co do Fatality: od początku mi sie nie podobał, "Nie nadaje się na admina" - poparlbym,
"gra na cheatach" - tego nie wiem, "to przecież shooter" - bardzo prawdopodobne,
"brak kultury"- po czesci, "wozi się jak bóg" - z tego co ja tez uslyszalem od innych graczy to moze tak jest.
Co do KM - zgadzam sie, prawie od ponad pol roku go wogole nie widac na serwach, raz tam moze wszedl na 30 min i tyle
Co do SorranDa to dla mnie moze zostac, jak bylo ffa to gral duzo, moze jakies 2 mc przed koncem ffa malo byl na serwerze, ostatnio pare razy widzialem na 4fun
J Jurek napisał/a:
Moze Sorrand sie uczy lub pracuje
Jak ktos nie ma czasu na gre 1-2 godzin na dzien, 7-8 h na tydzien to chyba powinien zrezygnowac z admina tak mi sie zdaje, albo przynajmniej poinformowac na forum o tym
Dla mnie 3 kandydatem BadBoy'a byl by phi, ktorego juz chyba 3-4 mc nie widywalem na serwach
To prawda nie było mnie na TAU dobre 5 miesięcy ale odwiedzam często forum/szczerze to mi się znudził cs w pewnym czasie/ musiałem być na praktykach samochodowych jak ktoś jest w białej to chyba wie gdzie jest auto service mirex 2 miesiące/ a i te oceny trzeba było poprawić/normalnie jak było jeszcze stare ffa to z sorrandem codziennie graliśmy/trochę to zanikło jak upadło czasami wpadnę 4fun/ mogę wrócić ale jak bym prosił admina na 4fun jak było by można/postaram się grać trochę wieczorami bo tak to mam prace podczas wakacji/TP strasznie nie lubię i nie gram na tym/
oj, sie nazbierało ale anr wez pod uwage:to że dajac prosty przyklad, jedną ze skarg składa green, że dostał bana za darmo i to jest odniesienie do pkt 4.&2
trzeba wziąsć pod uwage to że ktoś na forum wpadnie i zglosi skarge na fayranta czy kogoś i ty ją przyjmiesz nie zależnie od tego czy to prawda czy nie, bo taka skarga od anonima bez możliwości obrony to nagorsza opcja sprzedaży. Niech złoży oficjalną skarge żeby można było wyjasnić tą sytuacje.
niech przypomnę sobie moje przebłyski braku kultury <nie licząc screenow Sharpa>
-nie uzywam mikro
-na say nie klnę bo autoban, nie zakrywam tez *****
-nie obrażam
-nie cwaniacze
nie zachwycam sie skillem
-nie panosze sie
2."Nie nadaje się na admina", "
Dając za przyklad z "Zielo"
-klnie,obraża, zachowuje się jak cham,itp.-ale jaki jest finał? żaden bo oczywiscie wszczesniej zadbał o "wylizanie dupki" adminom na serwerze i bana nie ma, a mi takie typy jak on "nie poliża" i mowie takim nara a on leci na skargę i jaka ja mam mozliwosć obrony?
Dla nich nie nadaje sie na admina bo :
-nie daje sobie lizac dupy
-czasem nie daje "drugiej szansy" tylko od razu dziekuje panu za gre, ale to zalezy i żadko
-trzyamam się jasno regulaminu, i chce aby trzyamli sie go inni.
3."gra na cheatach""to przecież shooter"
tego nawet nie komentuje,W sumie to Bardziej o Malakasie można by to było powiedziec.<to komplement>
Sorranda widywałem na serwerze dosyć często, ale pod fake, pisał do mnie na admin sayu i to na pewno był on
KM może ostatnio nie za wiele grał, ale zawsze był sumiennym adminem a z tego co napisał to ostatnio nie miał czasu, więc wiadomo, że się poprawi jak będzie miał więcej czasu
Fatality to już zupełnie inne skargi, w tym przypadku nie chodzi o małą aktywność, tylko o poważniejsze sprawy. Ciekawe dla mnie jest czy te skargi są liczone w zależności od liczby osób która sie skarżyła, czy jedna osoba mogła kilka razy składać skargę.
Dodam tylko tyle że współczuje Ci anr, tak zapchanej skrzynki z wiadomościami, maila i gg.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum