Post numer: #1Wysłany: 2009-08-24, 11:18 Skarga na Chmielu (nie odpuszcze)
Nick Admina :Chmielu
Data incydentu :wczoraj 23.08.09
Gdzie to się wydarzyło ? :FPSproject.com [JB]
Opis sytuacji : poprostu powiedziałem dosłownie 7 słów bez przekleństwa, mogę je wymienić i za to ban 7dni. A drugi gracz który do mnie "być kur..." to nic ja chce dostać unbana bo to jest samowolka!!! kiedyś mu podpadłem na BF2 ale to tam nic. Ale teraz lekka przesada i za takie niby "pyskowanie" jak je nazywasz choć nie pyskowałem, to ban max (tak mi się wydaje) powinien być do 4godz.
Dowody (screen albo film) : dowodów nie mam.
bez dowodów to sobie mozesz ...
rób tak jak ja , nagrywaj za kazdym razem demka , jesli jest jakies nieporozumienie mam na wszelki wypadek demko .
A i nie dziw sie , ze dostałes bana za "obraze" na jailu , bo tam admini maja najciezej ogarnac wszystko , bo polowa osub sie pyta o co tu chodzi , polowa wyzywa , ct free bija , a admin wszystkiego nie moze widziec , a jeszcze tacy jak ty ich wyzywaja ;d
Jakby kazdy przeczytał regulamin serwera to by nie bylo takich nieporozumniej jakie masz ty ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum