Post numer: #1Wysłany: 2009-09-10, 16:10 Skarga Na aDMINA
nie ma tutaj takiego Dzialu Wiec psize tutaj Chce zlozyc skarge na admina nie znam nicku bo inno On byl na servie wtedy Byla mapa z Podziemnym wejsciem Po Mp5 no to tak Patrze rozwalona Krata ROIzewalam chodnik Patrze nie ma Mp5 wale w kolesia w klatce ino on tam byl a Avro Mnie banuje bo On pwoeidzial ze nei ma broni jak w tantym przejsciu nie bylo broni ok Dostal bana nie wiem na ile bo nie pisze otwiera klatki ktos z CT Co dziwne tanten koles w kogo walilem Odala sie i mneiz abija z Mp5 Ogar tego admina nei dawajcie adminow Dziecia chce przeprosiny Ostatnia zecz co mi powiedzial przez mikro Avro BylO wiecej tutaj nIe poigrasz dal Mi chyba perma Data dzisiaj Bylo 16:04 Avro ma Uwiezyc komus co mowi nei ma broni potem go sie zbaija i ajkos mial bron dziwne Chce przeprosiny na tym servie I Unbana !!
Ostatnio zmieniony przez filemon 2009-09-10, 16:13, w całości zmieniany 1 raz
Ahhh.. Człowieku Popraw tego posta, bo cię połowa ludzi nie zrozumie. Pisz po polsku a nie po polskiemu...
"Dał mi chyba perma" ?! WTF Wiesz po co jest amx ??
BTW. "Chcę przeprosiny" Dobiłeś mnie.
Twoje pierwsze zdania informują że nie wiesz na jak ten admin się nazywał, a potem piszesz o Avro.
Zdecyduje się i napisz posta porządnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum