Nr Użytkownika: 306 Wiek: 102 Dołączył: 27 Kwi 2008 Tematy: 0 Posty: 38 Skąd: Stąd
Post numer: #1Wysłany: 2008-04-27, 20:40 Skarga na admina...
Nick Admina :Fayrant
Data incydentu :24 IV
Gdzie to się wydarzyło ? :de_inferno
Opis sytuacji :jedna z pierwszych rund, a tu "Banned pernamently"
Dowody (screen albo film) :to niech admin da dowód, który powinien sie znaleźć w księdze banów..., totalny brak podstaw...
Ja zbanowałem Kule , a że ty i ktos tam ma jeszcze to samo ip to co ja poradze ???
Niech anr cos napisze co sie dzieje w sytuacji, że ktos kto dostal perma za czity, a pare innych osob ma to ip . Nie wiem nawet czy to nie byl pretekst kuli by grac na czitach, ze z tego zrobi sie problem...
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2008-04-27, 20:47, w całości zmieniany 1 raz
Co, nie umiesz zbanować inaczej, niż 6 na raz? Ja w niczym nie zawiniłem i to nie zmienia faktu, że ban jest nie uzasadniony, a z tego co wiem każdego bana trzeba uzasadnić...Myślę, że tą sytuacją powinien się zająć ktoś bardziej odpowiedzialny od Ciebie...
Przyszedles tutaj zeby zlozyc skarge na admina czy pochwalic sie jakiego to elo neta masz? ja mam 2mb a po lanie w 3 minuty jestem w stanie film sciagnac i nie rozglaszam tego... ping tez mam 20 - 30... nastepny post = warn
co do tematu podziekuj koledze, to nie serwer steam i innego sposobu jak ban na ip nie ma.
# down
jak ktos zaczyna offtopa to nie znaczy ze trzeba go kontynuować;] anr kontynuowal ale do tematu tez cos dodal a twoj post do tego tematu nic nie wniosl...
# jerz
ciiiiii ;d
Ostatnio zmieniony przez 3^k 2008-04-28, 16:41, w całości zmieniany 2 razy
Gdybyś czytał to byś wiedział, że to willu poruszył temat internetu, a anr kontynuował...co do bana to załużcie bana na IP w podsieci , albo spróbujcie na MAC'a
Przyszedles tutaj zeby zlozyc skarge na admina czy pochwalic sie jakiego to elo neta masz? ja mam 2mb a po lanie w 3 minuty jestem w stanie film sciagnac i nie rozglaszam tego...
hhahaha wcale....;p
Mialem ten sam problem jak juz bylem @ i gralem z kolegami z sieci ktory grali na wu ha i tez mialem bana przez nich chociaz ja nie mam citów tylko w oku i w rece mam aima i wu ha!!! Rozpraw sie z tymi kolesiami by nie uwywali citów i bedzie lajt ja tak poczyniłem i bylo ok
Ja mówiłem, że obiecujemy, gdybyście nas odbanowali, że czita u żadnego z nas nie zobaczycie, ale wy sie uparliście... Gadałem z Kulą, a on powiedział, że (choć nie miał czita) na pewno nigdy żadnego nawet nie spróbuje użyć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum