Post numer: #1Wysłany: 2007-11-25, 20:28 Shooter|Admin tp?
Cześć mam na imię : Sebastian
Pochodzę z : Sokołówa
Mieszkam aktualnie w : Polsce
Urodziłem się : 11.06.1990 w Sokolowie
Czyli mam lat : 17+
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : ok 1 roku
Gram na (steam/nosteam) : non, steam w trakcie kupowania
Chcę zostać adminem/aslotem bo : krotko i na temat tu wpisze to co kazdy nie lubie cziterow i to bardzo,lubie porzadek na serwie.spokoj.kulture i wspolprace w teamie a nie statsiarzy grajacych dla siebie
Byłem już adminem na serverach : nie bylem ale podstawowe komendy amx znam
Poświęcam dziennie grze : duzo czasu jakies 5-7h czasem wiecej
Dla innych graczy jestem : spoko wiekszosc mnie lubi.jestem mily,kulturalny(czasem mnie poniesie ale jestem czlowiekiem kazdy moze sie uniesc), nie pluje w mikrofon bez potrzeby(ani nie klne przez niego)
____________________ Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że tak naprawde mogą mi skoczyć !
Mozesz mi powiedziec co ty tworzysz : zakladasz nowy temat o amdina jak ktos jest na nie to mu udzialasz riposty puzniej usowa temat admin i zakladasz nastepny ...
Jak dla mnie NIE poneiwaz od niedawna gra na TAU i prosze Cie przeczytaj REGULAMIN
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum