Post numer: #1Wysłany: 2007-12-23, 13:28 Shooter demo.
Popatrzcie bo nie wiem co myśleć. dziwne ma akcje i mi się nie podoba. poza tym ma straszne skoki skilla, na tau1 prawie go nie widac a jak gra to lami.
popatrzcie na demka i zkomentujcie. najlepsze nie są, moze potem rzuce wiecej.
Wedlug Fajranta jest roznica miedzy Sh00ter a Shooter (sa to dwie rozne osoby). Ktora z tych osob nagrywales? Poza tym ip masz? Przydaloby sie skoro shooter ma stale ip.
Edit: Na Demku widac osobe z nickiem Shooter czyli to moglby byc on. Ale swoja droga koles dziwnie gra, jak noob ktory nie ma nic do ukrycia. Biega z pelnym zoomem, nie wiem jak Shooter gra ale to mi wyglada na gre newbie ktory nawet nie probuje ukryc swojego wh... Shooter by sie tak zachowal? Watpie. Btw. Dales mu bana? Jesli ma stale ip to pewnie nie bedzie mogl wejsc na server i bedzie prosil o unbana. Pozatym przydaloby sie jednak to ip aff...
IP nie mam bo z początku nie sądziłem że naprawdę coś ma, i tylko kontrolnie nagrywałem, a potem zwyczajnie znikł w połowie dema.
a zamieszani z Shooter'ami to rzeczywiście jest niezłe... ten gadał z ludźmi i się odgryzał. nie mam pojęcia który jest który, ale tak szczerze to wisi mi to.
jeśli jest tak jak mówisz no.Ichi i rzeczywiście to noob hax to sXe rozwiąże problem. jak nie - poleci ban wkrótce.
Chce przez to powiedziec, ze bez ip mu niczego nie udowodnicie. Zawsze moze sie wyprzec tego, ze to on gra na demku.
Mozecie tez sprobowac innym sposobem na niego. Dac mu bana na obu serverach. Znaczy sie temu prawdziwemu, demko wrzucic do prawdilowego tematu tak aby je mogl zobaczyc, i sprobowac go straszyc, ze ip sie zgadza etc etc. A ip mozna wziasc chociazby z gg. Zobaczymy co on na to po jakis dwoch dniach. JEsli nadal bedzie sie wypierac to byc moze naprawde nie on. Jesli pojda teksty w stylu, ze na demku nic nie ma itp. W ten sposob sie przyzna, ze to on gral i bedzie po zabawie. No nie wiem...
Widzialem kilka razy jak Shooter gra i napewno caly czas nie biegal jak noob z zoomem. Nie, ze go tu bronie, bo w rzeczywistosci go nie znosze, a okreslenie moje na jego temat juz poznales fueryon na gg :]
@Axcel no tak ale ja tez moge w kazdej chwili zmienic nick na "Shooter" i biegac jak glupi na multihacku.
dokładnie rozumiem no.Ichi, ale ja nie chce go za te demka banować jeszcze, a przynajmniej nie chciałem z początku tak jak pisałem. Popatrzy się dalej, i to do wszystkich - skoro widać że ten akurat coś ma - to trzeba przypatrzeć się dokładnie typkom o takim nicku - ip, nagrać, banować. i tyle.. :) poradzimy. ;]
Tak szczerze to ja na tym demku nic nie widzę....a to, że robi (a właściwie nie robi) bh na spacji to już inna sprawa. Rozważamy to czy ma czity, a nie jak robi bh :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum