Post numer: #1Wysłany: 2009-07-19, 14:46 Shimizu adminem
Cześć mam na imię :Seweryn
Pochodzę z : Torunia
Mieszkam aktualnie w :Toruniu
Urodziłem się : 10 lutego 1992
Czyli mam lat :17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :1rok
Gram na (steam/nosteam) :NS
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Dużo gram na serwerze a admin jest jeden ktorego czesto nie ma i nie ogarnia na serwie czasami
Byłem już adminem na serverach : na żadnym
Poświęcam dziennie grze : 4h+
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : amx ogar 99%. Potrafię zapanować na serwerem i chcę się sprawdzić w roli admina
O sobie mogę powiedzieć, że :Jestem miły bezstronny
Dla innych graczy jestem :Kolegą
+ coś od siebie Sami oceńcie. wiem że dużo podań składałem ale dajcie mi się sprawdzić wreszcie.
Nie gram tam to Cie nie znam więc nie mów że zamknąłem ten temat bo Cie nie lubię.
Fayrant napisał/a:
1.2 : Podanie o Admina/Slota może składać tylko i wyłącznie osoba, która :
* Nie posiada żadnych ostrzeżeń/przewinień na swoim koncie.
Regulamin.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
DANTE jednak myśli :]
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum