Post numer: #1Wysłany: 2009-04-24, 17:24 Shimizu| admin (ponownie)
Cześć mam na imię :Seweryn
Pochodzę z :Polski
Mieszkam aktualnie w :Toruniu
Urodziłem się :10 lutego 1992r
Czyli mam lat :17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :2 lata
Gram na (steam/nosteam) :nosteam
Chcę zostać adminem/slotem bo : Skeepers przeszedł na diablo a co za tym idzie : jest trochę więcej wulgaruw a nawet czituw chciałbym wypełnić chociaż w jakiejś części lukę po nim na Zombie
Byłem już adminem na serverach :2 jeden w własny i kolegi trochę ogarniam amxa
Poświęcam dziennie grze :trochę mniej niż zawsze (kończy się rok szkolny i trochę trzeba się pouczyć żeby zdać) jakaś godz lub dwie dziennie a za kilka tygodni zwiększę siedzenie na serwie do 4 godz lub więcej
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :Naprawdę się staram być miłym i raczej nie mam nawyku używać jakiejkolwiek władzy aby się zemścić lub odegrać na kimś
O sobie mogę powiedzieć, że :nie potrafię się ocenić ale raczej łatwo się ze mną dogadać
Dla innych graczy jestem :Dobrym Kumplem
Tak jak chcieliście jestem 2 tygodnie na forum i udzielam się przy każdej okazji jaka mi się nadarzy (najwięcej w off topie XD) gram tez na innym nicku teraz nie mam już nicku Shimizu + coś od siebie
Ostatnio zmieniony przez Shimizu 2009-04-24, 17:25, w całości zmieniany 1 raz
ludzie już wam napisałem kiedyś nie dawać mu tak...wpadł na HS na haxach i to tak widocznych, że n/c i wy chcecie admina czitera ? Wielkie Nie i nigdy nic się nie zmieni.
Jestem za testami pod dużym nadzorem. Gdy grałem na ZM jeszcze to dużorazy go widziałem. Z reala go znam i ogarnia AMX`a. Ufam mu że będzie dobrym adminem, a co nam szkodzi go przetestować.
____________________ Gość warn za spam, archeologię i całokształt!
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum