Jak wiadomo początkowo serwer 4fun ( wcześniejszy tp) świecił pustkami dopóki główny ffa nie padł i wtedy wszyscy przenieśli się na 4fun i już z tym serwem, jeśli chodzi o publiczność, nie ma problemu... Teraz te 2 pozostałe serwy, czyli ffa( już diablo :) i gg+dm narazie są mało grywalne i prawie cały czas stoją pustkami... Mam taką propozycję iż aby żeby wyłączyć na ok. tydzień serwer 4fun i dać ludziom pograć na 2 pozostałych serwach żeby się zaludniły... Dobry pomysł ???
P.S Dzisiaj sie nawet Szebastian pytał Malakasa czemu tak słabo reklamuje swój serwer bo stoi pusty czy coś w tym stylu
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2008-07-29, 21:26, w całości zmieniany 1 raz
Z resztą, była rozmowa z wami o tym obiecaliście, że będziecie reklamować serwery a chuja robicie, dostaliście posadę i siedzicie, grzejecie stołki nie ruszając dupy po jakiekolwiek polepszenie stanu serwerów. Jedyne co robicie to narzekacie " dodaj to i tamto " dodaje " chujowe, wywal " to drażni na prawdę....
Zacznijcie w końcu reklamować serwery i przestańcie pierdolić co " robić najlepiej " bo jeszcze nic co mówiliście się nie sprawdziło. Tak więc ruszać dupy bo będę banował na innych serwerach na prawdę, zostaniecie tylko na tym na którym macie admina.
Tak samo było z FPSem rzuciło się 20 osób do pomocy z czego 18 osób nawet tam nie wchodziła po rejestracji a tylko pierdoliliście, że inni mało wrzucają - słomiany zapał, dużo gadania 0 działania. Teraz muszę szukać ludzi, których w ogóle nie znam do pomocy, bo osoby zaufane jednak nie są aż tak zaufane i mam nadzieję, że tamci przynajmniej " coś " zrobią.
Dodam jeszcze, że kolejne kłótnie pomiędzy adminami będą się kończyły wypierdoleniem obu stron z serwera i zabiore flagi, mam dosyć ciągłego narzekania pisania " a ten mi zabrał zabawkę " " a ten powiedział że ... " jak chcecie się kłócić to wypad na gg, ale na serwerze i forum ma być spokój. Nie będę tego tolerował. Jak się nie podoba to już możecie iść .... nie będę was trzymał.
Za bardzo się rozkręciliście i czujecie się "wszyscy" bez wyjątki bezkarni. W administracji jest garstka osób, która zachowuje się na prawdę poważnie i nie mam im nic do zarzucenia, reszta to tylko gadanie i opierdalanie.
Narzekacie na " puste serwery ", a teraz sami sobie odpowiedzcie co zrobiliście żeby puste nie były ? Kiedyś jak TAU powstało pierwszy raz, było steam ( tam wiadomo mniej graczy gra ) to było pełne zawsze ... dlaczego ? Bo zawsze jakiś admin wszedł na serwer i poczekał nawet z 15 minut aż inny gracz wbije na serwer, jak już była 2 graczy to reszta właziła i po 35 minutach serwer był 28/28 , teraz lepiej powiedzieć " pierdole nie wchodzę bo pusty ".
Wkurwiacie mnie.
Na dzień dobry Fatality wychodzi z kadry.
Były na niego skargi, stwierdził, że się poprawi i tyle go widać, jak zawsze z wami " naobiecuje, słomiany zapał i dalej swoje ".
I zacząć coś robić, a nie się opierdalać, nie będę latał za każdym z kolei, wydzierał klawiaturę na rozmowy ze sponsorami, ludźmi o polepszenie standardu gry, reklamę itp, nie będę tworzył co tydzień serwisów reklamowych dla Serwerów po to tylko żeby w zamian mieć narzekanie i opierdalanie kadry adminów.
Od dzisiaj chcę widzieć w tym temacie linki do reklam jakie robicie dla serwerów, każdy bez wyjątku, wszędzie.
Możecie nawet zmieniać nazwy serwerów a te same IP podawać w publikacjach !
Tyle z mojej strony.
Co z tym zrobicie wasza sprawa. Tylko mówię, że od dzisiaj nie będę się z nikim pierdolił zakładając " poprawi się ".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum