Nr Użytkownika: 3572 Dołączył: 29 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 162 Skąd: wejherowo
Post numer: #1Wysłany: 2009-09-19, 18:12 Serwerowe nocki
Ale mam głupie pomysły.
Co powiecie na oficjalną serwerową nockę raz w miesiącu na tym serwerze??
Najlepiej gdyby takie nocki odbywały się w piątek lub sobotę.
Myślę że to dobry sposób na integracje pomiędzy graczami i na fajną zabawę.
Dlaczego na zompi?? A co jest lepszego w nocy niż zombie mod ??:D
Chodzi o to że przychodzą gracze około 22:00 i grają do rana do 4 lub piątej.
Serwer o tych godzinach jest raczej pusty więc można na nim poprawić frekfencje :)
Oczywiście +15 żebym mógł wziąść w tym udział :D
Jeżeli pomysł wypali to o tych godzinach sewer będzie pełen.
Gracze z FFA też by na pewno przyszli na taką nockę.
Kiedy jest pełny serwer to inaczej się gra.
Ten pomysł na innych serworowniach działa
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2009-09-19, 20:24, w całości zmieniany 1 raz
Ja już takie coś organizowałem tylko że było to GEY PARTY :D
Tzn można przeklinać, bugować i inne takie duperele. Było 15-18 luda więc to nie był zły pomysł.
eeee.. wg. mnie beznadziejny pomysł bo w dzień siedzi mało osób i po 21 serw jest pusty.Poza tym jak nie będziesz spał to nie urośniesz :D więc lepiej jest se pograć w dzień.
Dobry pomysł, wykonanie to już inna sprawa. Sam dawniej grałem po nocach na starym Zombie i było fajnie. Jakby mocno ruszyć z organizacją to może wyjść ciekawie. TAK.
Dobry pomysł. Sam codziennie zarywam nocki i kocham to robić :p. Wątpie jednak, żeby gracze z FFA przyszli bo FFA jest pełne z reguły do 2 w nocy. Pomysł w sumie dobry, ale nie wiem czy na zombie to wypali :)
Wątpię żeby to wypaliło na zombiaku, w dzień frekwencja nie jest zbyt duża a co dopiero w nocy ^^ Ja jestem na nie...
//Edit#
Pablos masz coś do 14 latków? Nie uważasz że troche przesadzasz? Ja mam 14 lat i masz jakieś problemy, uważasz że jesteś starszy i jesteś odmie lepszy bo mam lat 14??
____________________ Gość Pomogłem? Daj pomógł
Ostatnio zmieniony przez Kali 2009-09-20, 19:58, w całości zmieniany 1 raz
wydaje mi sie że da się coś takiego zrobić tylko trzeba zareklamować takie coś !
i wtedy będzie fajnie żadne osób w przedziale wiekowym 10 - 14 nie będą grać bo mam i ich zabje :D
to możemy ustalić już konkretny dzień ! i zacząć reklamować i spamować ! :D
____________________ Możecie mnie znaleźć na serwera FPS pod nickiem:
- PaBloS_Patolog Skład
- PaBloS
Love Ali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum