Post numer: #1Wysłany: 2009-10-29, 01:50 Serek_PL | admin :)
Imie: Dawid
Mieszkam w: Jastrzebie Zdroj
Urodziłem się : 13 grudnia 1990r...:) czyli lat 18:) wiem stary jestem:)
Gram w Cs: Ponad kiedys gralem jakies 2 lata i mialem dlugo przerwe ale etraz gram i po przewie znow zaczolem wiec to bedzie jakies 5 miechow...
Gram na (steam/nosteam) :Non Steam
Chcę zostać adminem bo : Chche banowac wszystkich botkow ktorzy mnie wkurzaja...:D hehe to byl taki maly zarcik pewnie dostane zrabe od was za to i za wszystko wogole ze postawilem tego posta ale "Kto nieryzykuje nie zyje!!":) nie chche zostac admem poniewaz hmmm narazie ejstem wolny od szkoly od pracy a czesto jak siedze w nocy to zadnego admina nie ma jedynie do polnocy jest jakis admina czesto pozniej jak siedze sam na serwie i wejdzie pare osobek to 2 z nich co najmniej cos maja albo zachowuja sie zbyt fajnie(tak wiem powiecie ze ja tez ale mija mi to:P)
Byłem już adminem na serverach : Tak bylem kiedys jak gralem na klanowym serwie bylem i jescze na jakis ale nie pamietam...:(
Poświęcam dziennie grze : no z tym nie mam problemu bo jesli sa ludzie na serwie to siedze bardzo dlugo rano siedze z okolo 4 godzin i czesto wieczorem(o 22) siedze do 1 w nocy lub 2 jak sa ludzie dalej to do konca:)
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Jak mnie znacie jestem a raczej juz prawie moge powiedziec ze bylem nerwowy no wiecie poczatki Cs dawno nie gralem i sie wkurzalem ze wychodze i bania...:p ale uz mi to mija bo idzie coraz lepiej...:Pczemu mnie powinniscie wybrac hmmm na pewno i tak sie nie zgodzicie ale jak napsialem wyzej no cchhe sprobowac i chche zeby co niektorzy mnie zaczeli troche inaczej traktowac zeby zobaczyli ze moge byc powazne i wogole...bo fakt glupio sie niekiedy zachowywalem ale chche zmienic swoja opinie u was wszystkich...
O sobie mogę powiedzieć, że: ze lubie sobie zartowac pogadac idzie ze mna i jesli chodzi o pomoc jesli moge pomoc to na pewno to zrobie...co bym mogl jescze napisac no pogadac ze mna idzie pozartowac tez i spodobala mi sie zabawa w nagrywaniu denem lub robieniu screanow:) no za kazdym razem jak ktos mowi ze ktos ma wh i ja tez to widze ide na specta i robie filmiki :) pare ich juz mam:)
Dla innych graczy (bylem): no jak sami wiecie ze bylem nerwowy i wogole
dla innych graczy jestem: sraram sie juzbyc lepszym nie wyzywac chodz mi sie to zdaza jescze ale juz nie tak czesto...
Ps. Pisze ta wiadomosc bo chche sprobowac...ale ejsli bedziecie mieli pisac cos zlego to prosze was nie gnojcie mnie za bardzo co?? z gory dziekuje...
wiem ze wszyscy uwazacie mnie za nerowego faceta i wogole ale zmienilem sie...:) mam nadzieje ze przynajmniej ktos to doceni...a jesli chodzi o forum no od niedawna mam konto ale zagladam sobie czesto na forum tylko po prostu jak np nie mam o czyms pojecia albo post nie wymaga mojej opini to sie tam nie wpisuje... ale jesli bedzie trzeba nawet jak by sie zdazyl cud i byscie byli na tak to na penwo forum bede czytal dzien w dzien i sie na nim udzielal...
no nic pozostaje mi tyko czekac na wasza decyzje chodz mysle ze bedzie jedna ale nie trace nadzei:) Pozdro All...:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum