Nr Użytkownika: 2664 Dołączył: 01 Cze 2009 Tematy: 0 Posty: 381 Ustrzelił 2 fragów Skąd: z Polski
Post numer: #1Wysłany: 2009-10-27, 15:17 Sector32 | admin ?
Cześć mam na imię : Tomek
Pochodzę z : Lublińca
Mieszkam aktualnie w : Lublińcu
Urodziłem się : 09.10.1995
Czyli mam lat : 14
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : około roku
Gram na (steam/nosteam) : nosteam ale mam zamiar kupic steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : chciałbym pomagać innym
Byłem już adminem na serverach : jeszcze nie byłem
Poświęcam dziennie grze : około 3 godzin
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : ogólne dużo gram na diablo
O sobie mogę powiedzieć, że : Lubie grać w csa
Dla innych graczy jestem : kolegą z serwera
Link do gametrackera : O to i on
+ coś od siebie
hmmm tu będzie ciężko Kiedyś grałem na Hs (od fps jak coś ) teraz dużo gram na diablo i dużo osób mnie tam zna . jak coś to pracuje jeszcze nad aktywnością na forum mam nadzieje że się uda
/edit
Żeby się nie czepiali edytuje xD
Dominq jednak wymusiłem na tobie głos
Ps. a moge sam na siebie zagłosować??
/edit 2
Żeby się nie czepiali znowu edytuje
Kakashi kiedyś grałem na Hs'ie jeszcze na nicku C!@sTk0
/edit 3
Prezes gdzie ja spamowałem ?? tylko na diablo zrobiłem temat z celownikiem ponieważ na innych forach zdania czy można go używać były podzielone
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
To Ty taki młody?!
Ode mnie masz na TAK. Siedzisz często na serwie, kulturka zachowana, znasz regulamin diablo. Jedyne nad czym popracuj to aktywność na forum. Testy jak najbardziej.
Jak coś to gametracker chyba padł bo mi też nie chce się włączyć
I do adisa czy. Moja wina że się urodziłem tak późno ??
Ps. adis skąd ty masz admina??
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hmmm...
Powiem wprost nie wiem co zrobić, mógłbym być neutralny ale wolę oddać głos, więc:
- kultura PLUS
- wiek MINUS (kilkakrotnie widziałem "CS od 16 lat" a tu się okazuje że sam masz 14 lat)
- aktywność na forum MINUS (rozumiem dołączyłeś na forum 1 czerwca, ale posty zacząłeś dodawać ogólnie od teraz)
- na serwie widzę Cię często PLUS
- ogarniasz PLUS
no wyszło 3-2 na tak, jednak ja wolę się wyróżnić, ponieważ te dwa MINUSY są bardzo ważne i tam powinien być PLUS ;p JESTEM NA NIE!!
P.S. Myślę i tak, że moja opinia nie przeszkodzi Ci w otrzymaniu teściku
amx'a jeszcze nie ogarniam ale powoli
a co do ciebie waleczny to NIGDY NIE NAPISAŁEM ŻE CS OD 16 LAT ale i tak dzięki
A ja na nie za brak znajomości regulaminu !!
"pisanie w swoim podaniu....coś tam... "
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum