Post numer: #1Wysłany: 2009-05-03, 20:03 Scoutzknivez
Witam. Mapa, do której zaraz potem link, części z was jest pewnie dość dobrze znana. Mapka jest nieco mała, ale z pewnością w sam raz kiedy jest mniej graczy niż wynosi maksymalna ilość slotów na serverze. Jest o wiele bardziej urozmaicona wizualnie niż dusty_scouts, lecz nie na tyle by dezorientować. Ogólnie, w sam raz kiedy chce się poganiać z czymś lżejszym niż awp a inne mapki się znudziły.
Nazwa: Scoutzknivez LINK
Tryb mapy: Awp (scout)
Maksymalna ilość graczy: Niestety nigdzie nie mogłem znaleźć, ale wydaje się wystarczająco duża.
to sa twoje ss'y? bo widze po modelu scouta, ze masz taki jak JA ! xD
a co do mapki to na Tak (obojetnie ktora), przyda sie jakis scout bo jest tylko 1 (dusty_scouts)
Hmm, gdy byłem na serverze i wpisywałem nazwę (nie ręcznie, tylko poprzez konsole say scoutzknivez) to nie chciało przyjąć, więc myślałem że nie ma. Aktualne autocycle również obejrzałem, ale najwyraźniej przeoczyłem tą nazwę... Skoro nawet Kakash! jako admin HS nie wiedział to czym bardziej czuję się zwolniony. Poproszę o zamknięcie czy przesunięcie do kosza.
PS: Tak, sam robiłem te ss
//edit
niby temat zamkniety ale śmię zaprzeczyc, iz tej mapki nie ma :| kiedy ty ja dodawales szarp ? jak patrzylem chyba z 2-3tyg. na panelu nie bylo wiec nie robcie ze mnie ciemnego ... -.-
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum