Post numer: #1Wysłany: 2009-07-24, 13:03 ScoObanY Admin?
Cześć mam na imię :Bartek
Pochodzę z : Grudziądza
Mieszkam aktualnie w : Grudziądzu
Urodziłem się : 3 marca 1993r.
Czyli mam lat :16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 3 lato leci
Gram na (steam/nosteam) :NS ale jestem w trakcie kupna Steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : bo tak :P. Nie no na serio to na serwerze ostatnio to rzadko admini są (przynajmniej jak ja gram) a bugerzy, cziterzy itp korzystają. Na War3ft od jakiegoś czasu widuje tylko Uciulanego, profa i czasami nopsiena .....Chciałbym im pomoc.
Byłem już adminem na serverach : Ojjj trochę tego było..... Około 3-4 klanowych. AMX ogar 99%
Poświęcam dziennie grze : Rano 3-4h & od 17-18 tak do 22 (maniak)
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Znam się na regulaminie i AMX. Dużo czasu spędzam na forum, w grze też często jestem. Szansę chyba dostać mogę :P
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem miły, bezstronny, uczciwy. Nie toleruje czitów i bugów.
Dla innych graczy jestem : Skubany!
+ coś od siebie No to może tak: Proszę o testa, jeżeli się nie sprawdzę to trudno :P A zapewniam że będe dobrym adminem.
Zareklamowałem trochę serwerownie FPSproject, ale nie pamiętam wszystkich linków.... Dużo tego nie było bo może z 6-8 for ale zawsze coś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum