Post numer: #1Wysłany: 2009-11-02, 16:38 Sciana Mnicha
W sprawie Diablomoda. Czy moge sie dowiedziec co daje ta magiczna tarcza mnicha? Czy ona jest nieskkonczenie wytrzymala? Czy mozna ja zniszczyc czy nie? Czy oplaca ja robic przy "kampowie" zeby nie dostac? Prosze o odpowiedzenie na te pytania i z gory dzieki.
chodzi ci o scianke tak? no wiec oplaca sie ja robic, ale jest do zniszczenia najlatwiej zniszczyc ja mieczem, oczywiscie mozna przez nia przestrzelic ale to beda niewielkie obrazenia tak ze 15 dmg w zaleznosci w co dostaniesz. Opłaca sie ja robic jak chcesz sie ukrys albo wyskoczyc na wyzszy obszar np. skrzynke. zwykle potrzeba ok 15-30 amma zeby znikla.
____________________ jak chcesz sie ze mna zmierzyc wbij na diablo pomozesz mi nabic lvl ;P
nawet spoko jest ta scianka do wskoczenia na cos wyzszego to jest dobre ale do kampienie bez sensu:D kazdy sprawdza czy tam ktos siedzi albo glowe mu widac wiec do kampienia rzal:D
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
ścianka jest fajna wytrzyma około 50 dmg i nie opłaca się jej robić według mnie bo zza ścianki nie wiele mniej dostajesz Bananowy żul
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum