Zwracam się z prośbą do H@ o ponowne otwarcie SB i udostępnienie go ogółowi użytkowników. Forum stanie się przyjaźniejsze i automatycznie wzrośnie liczba userów online ^^ Oczywiście Ci którzy nie dorośli do SB, to ban na sb i tyle
jak czyka napisał... Admini wrzucają to co dopiero dzieci ;)
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Dla mnie Sb mogłby wrócic ale tylko dla administracji tak jak było wcześniej.
Oczywiście z wyciągniętymi wnioskami z zaistniałych wcześniej zdarzeń pod nadzorem
Ostatnio zmieniony przez Ogarniam? 2009-03-17, 17:48, w całości zmieniany 1 raz
Na wielu forach znanych serwerów SB jest upublicznione dla wszystkich i jakoś nie ma kłótni, nieprzyjemnych zajść. Więc można by dać SB dla wszystkich, jak nie wypali to damy only admins.
PS.
A da się dwa SB? Jeden publiczny, a drugi - schowany dla adminów xD
fueryon, taka ilość ? prawie 2k to dużo ? Popatrz na fora programosy.pl dobreprogramy.pl czy nawet to wiaderko, zrobic dajmy od 15 postów dostępne i będzie git. A to że admini sie nie potrafili dogadać to świadczy tylko o poziomie "EKIPY". Myślę że można dać takie SB testowo na tydzień powiedzmy :) Gwarantuje wzrost aktywności na forum ^^
userzy mają czata jakby se chcięli poklikać więc pomyśł dla mnie odpada
co do administracji to sb mogłoby wrócić ...
pobanować ludzi którzy nie potrafią się zachować albo wyrzucić z administracji (w końcu obrażanie sie nawzajem to chyba kalectwo kultury , a żeby zostać adminem w podaniiu każdy z nas napisał że kulture na jakimś poziomie trzyma)
wracając do pozytywów sb to napweno zalicza sie do nich szybkie powiadamianie o haxach na serwie,często też otrzymywałem pomoc informatyczną od osób które się lepiej na tym znają ( w tym przypadku niemal każdego :D )
____________________ złap je wszystkie ! Pokemon !
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum