cześć więc tak chciałem prosić o dodanie pluginu takiego gdyż jakiś gracz nie żyje a admin żyje to widzi to co ten nieżyjący grasz napisał nie chodzi mi tylko o przekleństwa ale o wszystko jeżeli napisze coś gdy nie żyje a ja na przykład żyje to to widzę jak by kogoś wyzywał np. od cziterostwa ja bym to widział jak i inni admini serwera nie wiem jak ten plugin się nazywa wiec nie napisze ale chciał bym aby został dodany jeżeli to możliwe
Ludzie albo nie wiedzą albo zapominają. Często u nas widzać jak ktos na say pisze: eee ten to ma wh, a ten to softa. A tak do prośby Smoqa to proste ze tak. My admini musimy wszytko widzieć.
____________________ "Najlepszy jest tylko jeden..."
Ostatnio zmieniony przez M@rco 2009-08-05, 16:14, w całości zmieniany 1 raz
ale nie chodzi mi o to że ktoś pisze że ten i tamten ma wh czy coś innego chodzi mi o to że jak ja żyje a ktoś nie to ja widzę jak ktoś bez skarnie oskarża kogoś o czity o to mi chodzi ale jak ktoś kogoś obraża żebym to widział jak i inni admini
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum