Post numer: #1Wysłany: 2009-12-03, 10:31 SaUrOn - Admin
Cześć mam na imię : Szymon
Pochodzę z : Olsztyna
Mieszkam aktualnie w : Olsztynie
Urodziłem się : 20 maja 1993
Czyli mam lat : 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 2
Gram na (steam/nosteam) : nonsteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : często gram na serwerze, widzę, że nie wszyscy ogarniają, gram często kiedy widze różne czity, a admina nie ma.
Byłem już adminem na serverach : Swoich
Poświęcam dziennie grze : 2-3 godziny dziennie(najczęściej po 20 wieczorem)
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : będe dobrym adminem, nie będę karał za nic, zmieniał map bez powodu
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem uprzejmy, nie wyzywam
Dla innych graczy jestem : miły, przyjacielski
Link do gametrackera : GT
+ coś od siebie
Ogarniam amx według mnie na 8/10. Nie posiadam 20 postów, ponieważ nie ma tematów, w których można je napisać bez tzw. spamu.
//Edit
A nie można?
Ostatnio zmieniony przez SaUrOn 2009-12-03, 11:48, w całości zmieniany 1 raz
sry że 2 raz pisze w tym poście. SaUron powiedz mi po co przekonujesz każdego na serwie żeby dał ci na taQ? I tak nie zmieniam zdania bo dużo grasz i jesteś spoko mogłeś nie widzieć ze tak nie wolno
____________________ Gość YOU HAVE BIN BANED!!!
Ostatnio zmieniony przez Fast` 2009-12-03, 11:43, w całości zmieniany 1 raz
niech bedzie male tak . imo duzo adminow na war3 jest. Zobaczymy jak sie sprawdzisz na testach . Co do Ciebie jako osoby jedynie wiek podchodzi na minus tylko xD musze uslyszec Ciebie przez micro jak mowisz
____________________ Już w następnym tygodniu bedę sie przygotowywał do matury... F*ck i co tydzien to samo ... ;p
Wszyscy na tak a ja wiem z pewnego źródła że masz nie wiele czasu na gre a co dopiero o obowiązkach admina (nie tylko praca ale także ogar na serverze) Mam jeszcze parę opini ale ich nie ujawnię . Jestem na tak dobrze się z tobą GRA ale admin to przede wszystkim obowiązek a potem gra.
Jest chyba 2 adminów mniej więc można na testy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum