Post numer: #1Wysłany: 2009-08-28, 20:34 Sarcia podanie
Cześć mam na imię : Sara
Pochodzę z : Wrocławia
Mieszkam aktualnie w : Wrocław
Urodziłem się : 11.10.94
Czyli mam lat : w sumie 15 do października ;)
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 1,5 roku
Gram na (steam/nosteam) : n/s
Chcę zostać adminem/aslotem bo : chcę pomóc utrzymywać porządek
Byłem już adminem na serverach : DM, SURF, FFA
Poświęcam dziennie grze : na pewno 2 h :)
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : mam doświadczenie w adminowaniu
O sobie mogę powiedzieć, że : myślę że powinnam się dobrze sprawować :)
Dla innych graczy jestem : miła
Jest bardzo miła i fajną dziewczyną. Grałem na serwerach gdzie ma admina i widać że ogarnia. Na JB gra. Wie o co tam chodzi. Trochę młoda ale tego po niej nie widać. Dam na TAK.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
ja jestem na tak. Gralem z nia i pamietam ze zawodniczka nie dosc ze dobra to do tego bardzo mila.
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum