Nr Użytkownika: 2017 Wiek: 18 Dołączył: 29 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 366 Ustrzelił 5 fragów Skąd: Paszkówka <-> Skawina
Post numer: #1Wysłany: 2010-01-24, 19:01 rżal...nad żalami
Zakładam ten temat w offtopie ze względu na swoiście promieniujący z niego rzal.Otóż jest pewien serwer na którym w tajemniczy sposób same rosną mi staty, lub z czyjąś marna pomocą :0
Ja tego serwa nawet nie znałem, wiec pozostaje podszywanie albo szansa tak mała jak g*wno muchy że w Polsce jest drugi Al! re5pect w top15 :0 . Przy wchodzeniu na ten nick wyskakuje mi NO ENTRY TO SERVER , a jak zmieniłem, wszedłem i zapytałem się ocb to mi odpowiedzieli że al! ma bana :0 :D :D
szczerze nie rozumiem tematu
100000 osób mogło zrobić sobie taki nick
ja Maxi Kingów to już widziałem cho cho
a No Entry wyskakuje, może to admin ma taki nick i nie możesz na jego nicku wbić po prostu ;]
nie ma co się tłumaczyć
przestań robić z siebie kretyna pisząc ciągle rzal, żal, rżal itd. pisz sobie tak na naszej klasie, bo tu nie jest miejsce. można napisać raz, ale nie używać tego przy każdym zdaniu.
a temat jest z dupy i ląduje w koszu. ŻALić się możesz do mnie na PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum