Nr Użytkownika: 35 Wiek: 30 Dołączył: 25 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 509 Ustrzelił 2 fragów Skąd: Lincoln - UK
Post numer: #1Wysłany: 2009-04-14, 22:16 Rune Mod 2.0
Witam Wszystkich Maniakow GunGame
Koledzy kiedys mialem serwer CSS z GG i do tego dodalem Rune Mod mysle ze sie nadaje, chociaz z drugiej strony bardziej na serwer FUN.
Opisze po krutce zasade tego dodatku
Poczatek rundy "rodzisz sie" ze tak powiem na calej mapie losowo pokazuja sie wtedy male pojemniki z dodatkowymi zdolnosciami (moj ulubiony to low recoil) 80% to sa rzeczy dobre na duze mapy ale czesc jest przydatna.
Plusem jest to ze w plikach serwera mozna ustalic ktore moce maja sie co mape znajdowac, dodatkowo samemu ustalasz ilosc i tu proponowalbym 1 na cala mape + dodatkowo losowa zdolnosc co mape, zeby nie byla zawsze ta sama. Jak sie domyslacie walka bylaby rowna o 1 pojemnik gdyz jak giniesz gubisz go i podniesc go moze calkowicie inna osoba. Od was zalezy decyzja. Na swiecie jest niecale 25 serwerow z tym modem wiec bedzie to dla wielu duza nowosc. Mod jest uaktualniany wiec mozna sciagnac custom runes z sieci stworzone przez graczy.
mhm...
dosyc ciekawy Mod z tego co opisujesz ja bym dodał tym bardziej ze juz mi sie powoli zaczyna nudzic ta cała strzelanina nic innego tylko strzelasz albo "kradniesz" LvL od innych
tak wiec jestem za
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum