Post numer: #1Wysłany: 2010-06-16, 23:04 Rozreklamowanie serwera .
witam wszystkich graczy FPS miał by taką propozycje jak rozreklamowanie sieci FPS na forach gdzie gracie nie zabawi wam to wiele . chodzi wiem ze większości graczy nie gra bo ma jeszcze poprawiani w szkole ale jak już będziecie grali mogli byście forum fps zaoferować innym graczom. Wystarczyło by żeby każdy z graczy zaoferował na jakimś forum naszą sieć to serwer nie będzie stał już pusty nie wiem może moderatorzy zrobili by z tego jakiś konkurs ale to już by było w ich woli .
Mam tu wzór reklamy FPS .
FPSproject.com [FFA][BF2]
IP:213.25.113.250:27017 Typ: Non Steam + Steam [Multibinarki]
Moduł: [FFA][BF2]
Sloty: 16
Dostępny: 24/7
Sponsor:4game Forum:fpscs.net Rekrutacja na admina: Otwarta
Status serwera:
[/img][/url]
Kontakt z HeadAdminem anr: 7892651
Przybliżone zasady rekrutacji na admina na naszej serwerowni:
- Wiek [minimum 16-18 lat]
- Znajomość AMX
- Frekwencja na serwerze
- Udział na forum
- Kultura osobista[/center]
Przy podawaniu jakiegokolwiek wzoru reklamy trzeba podac jego kod źródłowy czyli wpierw otagować przez [code] potem dać pogląd reklamy, ty zaś dałeś sam pogląd.
Temat przenoszę do kosza i daję kilka wyjaśnień:
- Nie mam nic do ciebie Homer, to miło, że chcesz pomóc.
- Reklama na innych forach nic nie daje, gdyż userzy tamtych for są z reguły przywiązani do danej sieci, druga sprawa ilość wyświetleń tego typu tematów jest bardzo niska, a jedyne osoby które to odwiedzają to moderatorzy, taka reklama jest więc nieefektywna.
- Do czasu konkretnego planu reklamy sieci nie reklamujemy sieci, która ma notabene jeden serwer i nic więcej poza tym do zaoferowania.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum