Nr Użytkownika: 1706 Wiek: 23 Dołączył: 04 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 111 Skąd: Wrocław
Post numer: #1Wysłany: 2009-06-02, 03:43 Rozgrzewka granatami
Hmm zakładam, że dość dużo osób zna ten plugin, bo znajduje się on na puchatku i jest dość lubiany^^
Po długim namyśle zawziąłem się i zrobiłem plugin podobny w działaniu jak ten od konkurencji.
Jeżeli ktoś jest chętny, żeby zobaczyć jak działa, mogę dać serwer na pw.
Opis działania:
Plugin sprawia, że broń jest "fizyczna" tj. strzelisz w nią - odleci, granat wybuchnie obok - odleci.
Daje także przez 60 s (czas mogę dać dowolny) ok 200-300 granatów, i pozwala je wyrzucać "g".
Dodatkowo daje tryb deathmatch. Czyli jak ktoś nas skosi grinejdem, to zaraz pojawiamy się na respie z 3s Spawn Protectem.
Screeny:
Na razie jeszcze bede kombinowal, żeby usprawnić działanie itd. Więc linka dam adminowi.
OO grałe na takim czymś, (był ten plug na jakimś realmodzie) szczerze to na 4fun sie nadaje w 100%, zawsze mozna strzelić w paczke, a ona gdzieś sobie wskoczy na skrzyneczke i lipa TT :d, TAK
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum