Post numer: #1Wysłany: 2009-08-13, 20:09 [RoTe]Scorpion adminem??
Cześć mam na imię : Rafał
Pochodzę z : Tarnowa (woj. małopolskie)
Mieszkam aktualnie w : Tarnowie
Urodziłem się : 07.05.1996
Czyli mam lat : 13 lat
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : ok 3-4 lat
Gram na (steam/nosteam) : nosteam ale zamierzam kupić steam w najbliższych kilku miesiącach
Chcę zostać adminem/aslotem bo : na Diablo brakuje adminów, nie lubię cziterów i ludzi wyzywających graczy.
Byłem już adminem na serverach : studiuję AMX
Poświęcam dziennie grze : w wakacje 3-6h w zwykle dni 2h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : jestem miła osobą, nie przeklinam i nigdy nie używałem czitów (warn'a odpracowywuje, napisałem 8 poradników, 4 się nadają)
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem miłą osobą, lubie poznawać nowe osoby i jestem kulturalny.
Dla innych graczy jestem : uprzejmy i pomocny (w miarę moich skromnych możliwości)
+ coś od siebie W najbliższych kilku dniach napisze ostatni 5 poradnik, tylko potrzebuje zgromadzic kilka informacji.
____________________ jak chcesz sie ze mna zmierzyc wbij na diablo pomozesz mi nabic lvl ;P
co ??!!!! Jak naj bardziej NIEEE
po pierwsze osoba która kiedy kto ktokolwiek miała warna jest na niższej lini niz inne osoby mimo ze go "odpracowałeś"
po za tym te denne poradniki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum