Post numer: #1Wysłany: 2009-09-04, 14:37 [RoTe]Scorpion adminem ostatnie podejscie!
Cześć mam na imię : Rafal
Pochodzę z : Tarnowa
Mieszkam aktualnie w : Tarnowie
Urodziłem się : 07.05.1996
Czyli mam lat : 13 lat
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 3-4 lata
Gram na (steam/nosteam) : NS
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Nie lubie cziterow i nienawidze obrazania i wyzywania innych graczy
Byłem już adminem na serverach : Nie bylem ale znam wiekszosc komend amx
Poświęcam dziennie grze : 1h w normalne dni w wakacje 5-6
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : jestem mila osoba nie przeklinam i nigdy nie citowalem
O sobie mogę powiedzieć, że : jak wyzej
Dla innych graczy jestem : niech sami osadza
+ coś od siebie
prosze o nie pisanie komentarzy ze wzgladu na moj niski wiek sa osoby ktore mimo wieku ogarniaja w 100% (Aki,Avro, DominQ pozdro dla nich :)).Znajdzcie moze inny powod. Oswadczam tez ze to moje ostatnie podejscie w tym roku wiec prosze o nie pianie ze na sile chce admina.
Warna juz nie mam. Udzielam sie na forum i jesli moge pomoc pomagam tez na cs
Pozdro i sory ze zabieram wam czas :)
____________________ jak chcesz sie ze mna zmierzyc wbij na diablo pomozesz mi nabic lvl ;P
Ja musze się nie zgodzić z wypowiedziami innych we wcześniejszej prośbie o admina Scorpion'a , ponieważ czasami osoba mająca 13 lat jest bardziej wyrozumiała i dojrzalsza od np. 15 bądz 16. Ja osobiście widuje Scorpiona na serwie, widać stara się wiec czemu nie :P
____________________ Don't worry be happy ! :D
Tomi is back !!!
Jeżeli widziałes gracza o nicku Tomi (Mr.Kalashnikov)+mp3 grającego na jakimś serwie CS'a nonsteam przed 08.11.09 to wiedz że to nie ja grałem. Po prostu zrobiłem sobie przerwę od CS.
>hahahahahahahahahhaahhahahahahahahaahhahaahhahahaah< nawet jak nie będzie żadnego admina to nie dam 13-latkowi tak -.-
CS od 16 lat !
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie, co prawda nie gram na Diablo ale widze ze co raz mlodszych macie adminow, a wtedy tacy czuja władze nad innymi i robia co tylko chca.
Moze i nieraz młodsi bardziej ogarniaja niz ci starsi ale i tak jestem na nie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum