Post numer: #1Wysłany: 2009-08-04, 17:50 Roju | Admin?
Cześć mam na imię : Arek.
Pochodzę z : Polski.
Mieszkam aktualnie w : okolicach Tarnowa.
Urodziłem się : 21.04.1992
Czyli mam lat : 17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :Około 2 lata.
Gram na (steam/nosteam) : Non steam jak i steam.
Chcę zostać adminem/aslotem bo : z tego co widzę jest mało adminów na serwerze.
Byłem już adminem na serverach : Byłem adminem na serwerze w innej sieci serwerów. Póki co nie podam linka bo nie chcę robić niepotrzebnej reklamy jednak jak ktoś będzie chciał mogę napisać na PW.
Poświęcam dziennie grze : Około 4-5h.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Ogarniam AMX-a,oraz często gram na serwerze.
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem miły,komunikatywny,lubię pomagać.
Dla innych graczy jestem : Miły ale zarazem ostry kiedy trzeba. ^^
Sądzę że przyda się kolejny admin ponieważ wielokrotnie się zdarzało się podczas gry były osoby na wspomagaczach lecz niestety nic nie mogłem zrobić a adminów nie było. Również zaważyłem że na serwerze jest mało adminów gdyż sam widziałem chyba tylko Nick-a.
Co do ilości postów to rzecz nabyta. Udzielam się gdzie mam coś do dodania.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum