Post numer: #1Wysłany: 2008-12-23, 02:28 rikku | admin
Cześć mam na imię : Patryk
Pochodzę z : Sosnowca
Mieszkam aktualnie w : Sosnowcu
Urodziłem się : 03.10.1987
Czyli mam lat : 21
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : około 2 lat
Gram na (steam/nosteam) : non steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : chcę pozytywnie wykorzystać czas który posiadam, pomagając przy porządkach na serwerze i rozwoju projektu.
Byłem już adminem na serverach : nie byłem, ale amx ogarnę.
Poświęcam dziennie grze : 3-8h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :
- serwer potrzebuje pomocy, któtej chętnie udzielę
- potrafię odróżnić pr0 gracza od h4x0r4;
- dosyć dużo czasu spędzam na serwerze, także w różnych nietypowych godzinach, gdy potrzebny jest ktoś posiadający "flagi";
- sprawiedliwości stanie się zadość.
O sobie mogę powiedzieć, że :
- jestem normalny;
- staram się nikogo nie obrażać;
- lubię dręczyć ludzi ze "wspomagaczami";
- nie znoszę nadużywania mikrofonu
- trzymam się zasad z którymi się zapoznałem :P
Dla innych graczy jestem : większość czynnych graczy na serwerze mnie kojarzy, więc wartałoby spytać się ich ^^
+ coś od siebie
Powiększenie ilości slotow na serwerze spowodowało, iż admini mają więcej pracy. Mogę wam przy tym pomoc, jeżeli dacie mi szansę. Nie ukrywam, iż za niedługo rozpoczyna się sesja i będę trochę mniej uchwytny, ale zapewne zobaczycie mnie kilka razy dziennie.
Aby nie było przekrętów w ankiecie, chciałbym wprowadzić dodatkowy system glosowania. Większości jest znany z konkursu graficznego, wiec problemów nie powinno być.
Tak wiec, pierwsza osoba kopiuje poniższy wzór.
Kod:
Czy chciałbyś aby rikku został adminem?
[0] - TAK
[0] - NIE
edytując pole oznaczone [0]. Kolejna osoba po prostu dodaje swój glos do danego wzoru w swoim poście, czyli zamieniamy 0 na 1, 1 na 2, itd. Oczywiście każdy ma 1 glos ^^
Dużo gra na Diablo, wiek ok, nie ma z nim problemów.
rikku napisał/a:
Kod:
Czy chciałbyś aby rikku został adminem?
[0] - TAK
[0] - NIE
edytując pole oznaczone [0]. Kolejna osoba po prostu dodaje swój glos do danego wzoru w swoim poście, czyli zamieniamy 0 na 1, 1 na 2, itd. Oczywiście każdy ma 1 glos ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum