Nr Użytkownika: 1556 Dołączył: 21 Lut 2009 Tematy: 0 Posty: 165 Skąd: Ok. Poznania
Post numer: #1Wysłany: 2009-04-08, 19:32 Rezygnacja z Admina :(
Jestem zmuszony zrezygnowac z Admina na serwerze diablo , Powód: NAUKA NAUKA NAUKA :/ , Cs odmówił posłuszeństwa , ostatnio kiedy mnie widziano na serwerze [wczoraj] grałem u kuzyna , I niektóre osoby próbują mnie wkopac między innymi G3 Pisze na ogólnym say'u że niektórzy mają czity[Choć grają czysto] Pewnie zazdrości że ja dostałem Admina a on nie :P , I przestałem grać w Cs'a i zacząłem grać w Combats Arms [Podróba Cs'a tyle że lepsza grafa i bardziej rozbudowana] To tyle z mojej strony
ZAWSZE BĘDE MIŁO WSPOMINAŁ GRE NA WASZYCH SERWERACH!
Pozdrowienia dla Administratorów Serwerów w tym anr :p , userów i moich kolegów na serwerze Diablo :] [rikku,smiley;],V-Max,Suski]
POZDRAWIAM WAS JESZCZE RAZ ;] MAM NADZIEJE ŻE SERWEY UTRZYMAJĄ SIĘ JAK NAJDŁUŻEJ
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum