ostatnio grywalem na gg i szczerze wole grac na wiekszych mapach niz ciagle dostawac kosy w plecy nie wiadomo skad bo mapa 10m x 10m i 15 typa sie tam strzela;p
No... Ja jestem oczywiście za wywaleniem. Już sam proponowałem wywalić dust'a. Wywalenie innych mapek też by się przydało.
Na mapach de_* rozgrywka strasznie traci na szybkości. A przecież im większa sieka tym lepiej! ;D
Jak ciągle dostajesz kosy w plecy, to trzeba samemu z kosy brać, żeby wychodzić na +. :p
Ja tam dostaje baty na kosach (bo nie umiem :( ), ale nie narzekam. :)
//
Mnie się tam takie rzeźnie lekkie podobają. Tylko popatrz 3^k z drugiej strony. Że to Ty możesz polecieć na respa i wbijać kosę w plecy nie zorientowanych przeciwników.
Wszytko na GG działa w obie strony. :p
A jakby się uprzeć to na małych mapkach jest jedna wada tylko. Mianowicie zrespianie się koło ziomka z drużyny przeciwnej.
A tak jest rzeźnia, że aż miło. Relaksujące to to. :D
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
Ostatnio zmieniony przez r3n 2009-12-09, 00:50, w całości zmieniany 1 raz
ja na kosy siekam ostro:D dzisiaj dzieki temu ludzi na 6 poziomow odsadzilem bylo na wiecej ale z granata nie umialem zabic;d
ale wkurza mnie to ze niekiedy nawet nie zdaze sie po respie odwrocic zeby zobaczyc kto do mnie strzela;p
nie mowie ze dust 2 itp jest dobry ale takie very small mapki tez nie sa za fajne xD tam sie szukasz tam nie wiesz co sie dzieje;d
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum