Post numer: #1Wysłany: 2008-12-24, 12:05 Restricted Item.
Wiec tak, bylo juz wiele tematow dotyczacych autokamp.
Niech ten bedzie finalna wersja wszystkich :)
Moja propozycja jest nastepujaca:
-Albo dodacie autokampy do restricted item(czyli nie bedzie mozna ich kupic) i bedzie po problemie dla "super fajnych gosci", ktorzy boja sie walczyc przeciwko autokampom
-Albo zostawicie tak jak jest i zakazecie adminom banowac za to
To jest chore jak na forum bylo napisane, ze jeden dzien jest dniem bez autokampy, a "super fajni goscie" przedluzaja go sobie na nastepnych kilkanascie i banuja za uzywanie owego sprzetu na godzine, moze dluzej.
Ja też jestem za ostatecznym rozwiązaniem.Bo to trochę wkurza że np.jeden admin pozwala grać a drugi tego zabrania.Dobrze, ze się nawzajem nie banują :P. Wszystkim życze Wesołych Świąt
ostatecznym rozwiązaniem będzie ograniczenie ilości tej broni na team.
zresztą już mówiłem o tym na serverze, więc po co ten spam?
na razie trzeba czekac.
i nie moja wina, że z niczym innym grac nie umiecie...
Tu nie chodzi o to, ze nie umiemy z niczym innym grac tylko to jest bron jak bron.
To raczej Ty okazujesz slabosc, bo nie potrafisz sobie z tym poradzic grajac z wedlug Ciebie normalna bronia.
/najs
mówisz tak, bo dobrze wiesz, że jak ja się dorwę do autokampy to już nikt na serverze nie pogra. a sam z siebie jej nie kupuję, to jeszcze jakieś halo do mnie, no żenada normalnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum