Zaproszone osoby: 1 Nr Użytkownika: 1849 Wiek: 20 Dołączył: 16 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 240 Skąd: Stargard Szczeciński
Post numer: #1Wysłany: 2009-10-08, 20:57 Reset leveli
Witam,
Niedawno doszedłem do wniosku, że serwer Diablo potrzebuje odświeżenia i nowych graczy, którzy obecnie niechętnie grają na servie, ponieważ mają niskie levele. Poza tym gra nie jest ciekawa, gdy mamy prawie wszystkie umiejętności rozwinięte na maxa. Wychodzę więc z propozycją zresetowania poziomów na Diablo! Wiem, że dla niektórych graczy może to być cios poniżej pasa - sam mam wysoki lvl klasą, którą de facto już nie gram, po to by gra miała sens - jednak popularność serwa wg mnie zdecydowanie wzrośnie. Po rozmowie z kilkoma graczami i adminami Diablo wywnioskowałem, że sporo ludzi chce reset.
By reset doszedł do skutku, na TAK musi być znacząca większość głosów, po to by nie skrzywdzić reszty graczy...
Oczywiście proszę by głosowali wyłącznie osoby grające na Diablo!
// edit
Dodaję nową opcję w ankiecie.
'Jeszcze NIE' - równoznaczne z odczekaniem 2-4 tyg.
Dobra propozycja. Głosowanie na taki system resetowania zrobimy po zakończeniu tego.
// Dominq
Kafel taka mała prośba edytuj stare posty a nie pisz onwych, bo to taki malutki spamik się robi na 5 postoów 3 twoje ;)
// Kafelo
Spam to jest niepotrzebna wiadomość bez przesłania. Gdy chcę się odnieść do czegoś to piszę normalnie posta - po to jest forum. Edytowanie swoich postów to ogólnie chory nawyk - zazwyczaj piszę tak tylko by nie robić off topa. Założyłem ten temat i mam zamiar się w nim wypowiadać. A liczenie postów to już w ogóle przesada.
Dla mnie reset lvl nie byl by dobry bo nie na darmo nabijalem tyle a teraz ma byc jakis reset niech oni sie do tego dostosuja jakos ja sobie tez radzilem jak mielam niski lvl. Ja jestem na NIE
ja na tak. szczerze dobrze bylo wspomniane * niechetnie graja gracze jak ludzie maja duze lvl* szczera prawda. wchodzisz na serwer z 1 lvl nawalasz 300dmg lub wiecej i nie zabijesz kogos. nie wydaje sie to zbyt przyjemne to samo posiadanie statow 0/13 .lub lower. Gracz z lvl powyzej 50 + na 1 lvl doslownie nie ma porownania. sam jako zaczynajacy wychodzilem z serwa bo pojazd byl niezly. dlatego ostatecznie na tak.
____________________ Już w następnym tygodniu bedę sie przygotowywał do matury... F*ck i co tydzien to samo ... ;p
Ledwo co wbilem 45 zabujce ,ale jestem na tak poniewaz kiedy widze darq kiedy gra mniechem trzeba uciekac gdzie pieprz rosnie chyba ze mam jakis 25+ lvl xD
Jestem zeby jeszcze nie robic bo chcialbym dobic 50 lvl i miec rowne szanse z innymi :D Bo bede miec max sile i zrecznosc :D
Jak dla mnie reset moze byc w sumie lipa troche jak biega 3 70+ lvli i kosza wszystkich, ale pomysl z resetem za tydzien albo dwa wydaje mi sie beznadziejny wkoncu chcialo by wam sie nabijac lvl miejac w perspektywie to, ze za tydzien i tak to co nabiles bedzie usuniete?
____________________ "Kto ma ten styl widac na pierwszy rzut oka"
Nawet nikt nie zrobił maxymalnego lvlu.Wstrzymałbym się przynajmniej do tego momentu.Jestem zdecydowanie na NIE
tu się z tobą nie zgodze bo mialem max lvl tak jak bryndza i inni ale był zbugowany :D poziej mi levele skasowali więc juz nie grałem bo bez sensu 15 lvl vs np 57 lvl.
Btw. Jak najbardziej na TAK
____________________ One Shot Two Kills In Your Drem
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum