Nr Użytkownika: 2577 Wiek: 23 Dołączył: 25 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 17 Skąd: Rydułtowy
Post numer: #1Wysłany: 2009-05-25, 17:01 Reset konta.
Witam. Od 4 dni gram na serverze pewnie spora ilość graczy mnie kojarzy już.
3 spośród 4 dni poświęciłem na gre ShotGunem by zrobić Experta w walce z shotgunem...
oprócz tego z odznaki weterana i 3 podstawowe. I nie ukrywam ze troche czasu trzeba było na to poświęcić... No ale ok wchodze dzisiaj na server z początku gram normalnie i nic nie zauważam ale po kilku chwilach gracz o nicku Borsuk6699 zadaje mi pytanie: Jak sie gra na randze SZEREGOWY ? lol patrze ... konto zresetowane.
Tak więc nie prosze o przywrocenie mi odznak i rangi bo wiem ze tego raczej nie zrobicie. Wiec pytam tylko czy istnieje mozliwosc ustawienia aby osiągi nie zapisywaly sie na nick tylko na IP ? albo coś w tym stylu ? bo jaki sens ma gra na serverze, jezeli po kilkunastu godzinach meczarni z shotgunem jakis smarkacz wejdze na moj nick i znowu mi zresetuje. Żałosne ale prawdziwe. Prosze o jakąś odpowiedz.
popieram Dest!ny . dzisiaj na serwerze mówił do wszystkich że każdemu po resetuje ranki . więc chciałem zapytać czy istnieje możliwość tak jak mówił Dest!ny żeby wszystko się zapisywało na IP albo co zrobić żeby mieć nick na hasło .
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Z tego co widzę to chyba oczerniasz winą Borsuk6699 . Ale to nie on to zrobił tylko inny gracz ktory dzisaj sie chwalił że wszystkim poresetuje staty. A i jeszcze jedno , nie do tego tematu ale musze to napisac " Gdzie ADMINI !!!! ???? " .
jedyne co mnie dziwi to to,ze kolo wchodził na konta tym co mają założone hasło O_o' pytanie Jak?
a to nie był przypadkiem ten Borsuk6699, szalony szaleniec wbija na dr i mówi, że jopek pokasuje statystyki, jestem zatym co bartuhs proponował, resetowanie statystyk dajcie tylko @.
@down
Na bf2 pokazuje sie informacja w stylu "Widzisz czit(a)(era) wpisz w konsole amx_ip, snapshot i zrób demko", ale gracze którzy widzą haxa wolą go opier[cenzura] niż nagrać demko i wstawić na forum.
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Ostatnio zmieniony przez MagiC* 2009-05-25, 17:35, w całości zmieniany 1 raz
ok oddaje honor Borsukowi skoro to nie on i sry ale jak wbiłem na server był taki chaos i mowiło kilka osob jedna przez drugą że możliwe ze to ktos inny mowil a wyświetlało voica Bursuk6699.
I niestety popieram. Gdzie są admini. I sory ale nie gram w CSa 1 dzien, spedziłem już na tej grze kilka lat, a dużą część tego czasu jako admin początkowo na NS a pozniej na dosyć cenionym serverze steam i wiem jedno ze 5 czy 6 adminow nie jest w stanie ogarnąć servera stojącego 24/7.
Przykład ? Od conajmniej 20min na serverze gra cziter, mh, uzywa ab, wh?esp?idk ale bez znaczenia. I nie mozna miec tutaj pretensji do adminow bo nie maja obowiazku grania od rana do wieczora ale z tego względu własnie powinno byc wiecej adminow, nie dzieci ale osob ktore maja pojecie o CSie i wiedza co to kultura.
@ nie wiem czy dobrze zrozumiałem twoją wypowiedz ale z mojego punktu widzenia najlepszym wyjsciem dla tego servera było by ustawienie zeby osiągi zapisywały sie na IP a nie na nick.
Jest tez wyjscie zeby jak juz ktos mowił ustawiać na nicki hasło ale było by to kłopotliwe, i nie zapobiegło by to raczej dalszym skargom ponieważ nie każdy nowy grasz wie ze musi wejsc na forum i poprosic o takowe, chyba ze bylo by to ogłaszane na serverze.
Ostatnio zmieniony przez dest!ny 2009-05-25, 17:34, w całości zmieniany 2 razy
1. A bylem wysoko ceniony w top15, a mi jakos kolo nie wieb na konto bo mam haslo
2. Jak dla mnei zapisywanie na IP nie wypali, bo serw straci ok 75% graczy, ktorzy maja neo, ale nie sa cziterami (tak jak ja :D)
3. Ten kto chce miec haslo na nik zapraszam tutaj -> http://fpscs.net/topics153/haslo-vt6012.htm
Wszyscy co wyslali do mnie wczesniej prosbe o nick z rezerwacja napewno maja staty bo niby jak ktos mial znac ich haslo ( chyba ze Fayrant podejrzal :P i sie bawil )
Moge zmienic to ze gracz nie bedzie mogl zresetowac swoich statystyk. Dostep beda mieli jedynie Admini z flaga "a". Problem w tym ze nie mam pliku sma istniejacej wersji jaka jest na serwerze. Bede musial przerabiac plugin jeszcze raz :/ No ale..
Edit - Rangi specjalnie sa zapisywane na nick do ludzie ze zmiennym ip za kazym razem mieliby wyzerowany rank. Moge zmienic na IP ale to wogole wtedy nie bedzie sie trzymac kupy.
Pozdrawiam i dam znac jak skoncze.
Ostatnio zmieniony przez MoMo 2009-05-25, 21:26, w całości zmieniany 1 raz
Co wy gadacie ze to nie borsuk jak to on !!!!! jeszcze beszczelnie sklada podanie o adma !!! Dlaczego tak mysle ?? gram na deth run'ie nieszlo mi wiec wchodze na BF2 a tam borsuk cos zagaduje czy jestem pierwszym sierzantem ja mowie ze tak,no wiec on do mnie ze niedlugo bede szeregowym <a ja mam haslo na nick> wiec mu mowie zeby spadal,poszlem znow na death run'a sprawdzic czy jest admin z BF2 jakis ,ale nie bylo. Wiec kilka chwil pozniej wbilem na BF2 a tam jakis ciul na moim nicku siedzial,ale zaczolem najezdzac i uciekl nic nie kasujac.... To chyba wystarczajaca podstawa zeby dostal perma na tym serwie i nie tylko...
Mieszasz się w zeznaniach Sensation. A wiesz co jest najlepsze? Jak mi wytłumaczysz skąd Borsuk wziął 2 głosy (chodzi o te wydobywające się ze strun głosowych), 2 komputery itp. Na jakiego wafla kasowałby swoje statsy? Na koniec najlepsze, bo chyba się rozdwoił. Grałem ja (laptop), brat (stacjonarny), borsuk i ten co zmieniał lvl. Na dodatek borsuk i sprytna kuna nawijali na siebie w tym samym momencie. Jak to wytłumaczysz to będziesz Szerlokiem Holmsem!!
Zgadzam sie z Bartkiem . Najezdzacie na borsuka bo chcial pozadek zrobic . Sami nie umiecie zadbac o serwer a jak ktos chce to zrobic podcinacie mu skszydła !!!!!
Ostatecznie nie da sie skasowac swojego ranku z poziomu /bf2, /menu. Plugin zostal zmieniony i tylko admini maja dostep. Rozwiaze to na przyszlosc kasowania czyjejs ciezkiej gry.
Pozdrawiam i Zamykam
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum