Post numer: #1Wysłany: 2008-04-06, 15:44 Rekrutacja
anr prosze zrob jakies kryteria co do admina ... niewiem 50 postow wiek 17 + itp bo niemoge na to patrzec ... wogole wydaje mi sie ze jest pewne grono ktore po kolei sklada posta o admina a puzniej te same osoby skladaja posty na + niewiem czy to ten sam wiek czy znajomosci z reala ... dosc ...
juz przeciez pisalem o tym bo mnie tez juz to troche denerwowalo ale coz sila wyzsza mnie pouczyla hahaah ;* ale zgadzam sie z bezelem :] to juz sie nudzi powoli go and do it men
No ja bym byl za tym żeby było od 30 postów a wiek niech będzie to 17 :D Ale lada dzień Nos złoży podanie o admina bo teraz to co on na forum robi to totalny SPAM ;d
W sumie nie potrzeba narazie nowych adminow , moze kogos jeszcze na hs , ale na ffa i 4fun jest ok . Co do rekrutacji to by sie jakis limit przydal no wiek min. 16-17lat i 30> postów
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2008-04-06, 20:04, w całości zmieniany 1 raz
anr powiedz ty mi czy dostales moja PW bo nie da sie wyslac cos biore wyslij wyskakuje ze wiadomosc wyslano a nie ma jej w wyslanych tylko jest w "do wyslania" co jest?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum