Nr Użytkownika: 1250 Dołączył: 21 Sty 2009 Tematy: 0 Posty: 21 Skąd: się biorą dzieci?
Post numer: #1Wysłany: 2009-01-21, 22:42 Regulamin serwera surf [propozycja]
Yo wam. Piszę ten regulamin, ponieważ serwer jeszcze go nie posiada. NJOY!
1# Admin ma zawsze rację, nie należy się z nim sprzeciwiać.
2# Nie strzelamy z respawnu przed 10 sekundami.
3# Na serwerze można używać potocznych słów (głównie przekleństw), ale NIE WOLNO przezywać innych graczy, a tym bardziej Administratora.
4# Na mapach typu surf_superk nie kampimy na topie
5# Na papach typu surf_XIV, nawet jeżeli na respawnie będziemy mieli broń, NIE WOLNO JEJ UŻYWAĆ!
Słowniczek słow:
Respawn - Miejsce w którym rodzą się "ludzie".
Kampienie - Stanie, kucanie, nie ruszanie się z jednego miejsca.
Jak będzie trzeba coś dopisać, piszcie w tym temacie lub pw.
A i najważniejsze. Proszę DarkViper'a o zaakceptowanie tych zasad ;]
Rules by Err0r^®2009
``` Njoy guys.
Regulamin jest dobry oprócz tego 3 punktu. Na serwerze robi się bałagan i chaos jeśli dozwolone są przekleństwa, to ma być kulturalna gra na poziomie, wszystkie regulaminy jakie mamy na serwerach zabraniają używania wulgaryzmów to czemu tu ma być inaczej ??
Regulamin jest dobry oprócz tego 3 punktu. Na serwerze robi się bałagan i chaos jeśli dozwolone są przekleństwa, to ma być kulturalna gra na poziomie, wszystkie regulaminy jakie mamy na serwerach zabraniają używania wulgaryzmów to czemu tu ma być inaczej ??
Ha, zaglądaj częściej na administracyjne SB :) ..
Co do tego pkt. i tak tego pkt. nitkt nie będzie akceptował.. Bo 3/4 graczy (stałych bywalców) bluzgają .. serwer non stop będzie pusty, w końcu to steam, no ale ja poprosiłem o wasze zdanie, więc do was się będziemy musieli przystosować
Jak dla mnie ok, ale bez jakichkolwiek wulgarnych slow
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum