Post numer: #1Wysłany: 2008-08-23, 13:32 Reconnect Features
Jest to plugin, na tzw statsów ;], często na serwerze widzę że ktoś ma słabe staty to robi reconnecta i temu to przeciwdziała.
Opis działania:
Gdy ktoś zrobi reconnecta gdy tylko pojawi się na serwerze jest przydzielany do teamu w którym grał przed reconnectem i ma takie same staty i tyle samo kasy ;]
to niech "popierdola". Ja statsow i dzieci tez nie trawie i nie bede plakal jak odejda z serwera. Na ich miejsce przyjdzie mniej osob, ale napewno lepszych.
No to problem z glowy ;] I tak to nic nie daje, bo nie musze dac rekonektu tylko od razu wyjsc z gry i dac connect i na to samo wychodzi, a to nie jest rekonekt ;]
Fayrant na Twój sposób też to działa i nawet jak wyłączysz csa i włączysz to też działa, ustala się tam jaki czas po wyjściu z serwera mają te staty być w pamięci
To fajnie zatnie mi sie net albo jakis blad, albo wyrzuci all z serwera co czesto sie zdarza na 4fun i co ? ;] Chyba ze to nie traktuje wtedy jako "rekonekt", nie wiem moze sie myle :)
No racja. W sumie zalezy jaki cel ma u danej osoby rekonekt. Dla mnie ma przed wszystkim przy zaczeciu lepszej gry przy "świeżych" statach 0-0, a dla innych to zeby przejsc wlasnie do lepszego teamu, i dlatego ten plugin by spasil ;]
A co do statsow to przewaznie skad sie one biora ? A no od tego ze sa teamy nie wyrownane czesto i gracze chca grac w lepszym teamie, przewaznie tam gdzie jest kilku adminow, ktorzy bija slabszych ;]
I dlatego najbardziej brakuje pluginu z ptb, ktory wyrownuje sklady, gdy uznaje ze gra jest nierowna
http://www.cscenter.pl/pluginy_amxx/127-ptb.html
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum