Jestem na NIE !!!
Od 10 dni jestes na forum, wczesniej miales juz kilka podan i wszystkie zostaly zamkniete. Na serwerze grasz od tygodnia lub poltora. Nawet dobrze graczy nie poznales.
sprawdzilem jego posty, mial moze 2 podania w grudniu i w lutym wiec momo kolejna pomylka? jestes niewidomy? wez na przyszlosc sprawdzaj a nie oceniaj na czarno ! -.-
Narazie nie.
Grając na servie nie wykazywał żadnej inicjatywy, checi pomocy. (aczkolwiek przez ostatni tydzien spedziłem na serverze malo czasu bo ok. 5-10h w zwiazku z problemami z łączem.)
Kakashi, nikt Cie nie nauczył kultury i szacunku do starszych ?
Nie MoMo nie jest ślepy, poprostu to ty nie potrafisz czytać.
MoMo nie napisał że chlopak dołączył na forum 10dni temu, napisał ze jest od 10dni, a w takim wypadku rozumie to ze od 10 dni poprostu wchodzi na forum(loguje sie), jezeli sie myle to mnie MoMo popraw.
Druga sprawa, watpie zcy zdazyl juz poznac graczy.
____________________ .:: One Shot One KiLL nO FarT Just sKiLL ::..
Napisalem ze od 10 dni na forum po przerwie bo byly jakies posty w lutym i grudniu. Wiem ze zarejestrowal sie w grudniu 2008 ale od tamtej pory praktycznie niewidoczny. Zaczal grac i wchodzic na forum od 10 dni.
//
ok sorry, ale wazne ze jest juz nie? co z tego ze 10dni ? :P ;)
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum