Nr Użytkownika: 432 Wiek: 18 Dołączył: 21 Sie 2008 Tematy: 0 Posty: 73 Skąd: Kalisz
Post numer: #1Wysłany: 2009-02-01, 15:05 re Rosi[x] | Admin HS
Cześć mam na imię :Patryk
Pochodzę z :Kalisza
Mieszkam aktualnie w :Kaliszu
Urodziłem się :17.05.94
Czyli mam lat :14[ no bardziej 15 niz 14 (nie czepiajcie sie wieku prosze bo jak dla mnie to bardziej sie licza umiejetnosci niz to ile kto ma lat)]
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :8 miesiecy
Gram na (steam/nosteam) :steam [ lecz jezeli cos nawali [oby nie ] na servie to mam tez NS]
Chcę zostać adminem/aslotem bo :Jestem odpowiedzialny, bezstronny [czit to czit zawsze a to = BAN, opanowanie amx = bdb
Byłem już adminem na serverach :kalnowy [ niestety klan sie rozlecial nie dawno ]
Poświęcam dziennie grze :Zalezy srednio tak 3-4 h w weekendy wiecej
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : tak jak w/w bezstronny, skrupulatny, nie lubie cziterow, gdy dAb zejdzie juz z kompa [ po tych 10 godzinach gry [joke]] to na servie znow roi sie od cziterow , mozzna sie zapytac dAba, Fayranta juz do nich kilka razy pisalem zeby wlazili bo nie da sie grac
O sobie mogę powiedzieć, że : w/w
Dla innych graczy jestem : gracz to gracz nikt nie jest lepszy ,dla normalnych graczy jestem mily lecz dla czitow nie
Ostatnio zmieniony przez Rosi[x] (Rosik) 2009-02-01, 15:07, w całości zmieniany 1 raz
Boze kolejny który się czepia, że dużo siedziałem na servie ile razy mam powtarzać "Zapalenie Oskrzeli Miałem" . Ale jestem na Tak , ma doświadczenie "był już adminem" , ogarnia amx a tak po za tym na hs potrzebni sa teraz admini
____________________ Gość nie moge ci pomóc ..
Jestem KONIEM !!
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
James R. Thompson
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum