Post numer: #1Wysłany: 2009-02-16, 21:39 Ray | Admin
Cześc mam na imię : Damian
Pochodzę z : Morawicy
Mieszkam aktualnie w : Morawicy
Urodziłem się : 17.09.1992
Czyli mam lat : 17?
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : +/- 2 lata
Gram na (steam/nosteam) : steam
Chcę zostac adminem/aslotem bo : chce sie sprawdzic i sprobowac czegos innego
Byłem już adminem na serverach : na kilku klanowych ;p
Poświęcam dziennie grze : ostatnio wiecej 3-4 h mysle w weekend teraz mam ferie ;p
Jestem pewien iż warto mnie wybrac bo : zadbam o mila atmosfere, potrafie z latwoscia wylapac cheater'a ;]
O sobie mogę powiedzieæ, że : staram sie byc mily ale nie zawsze wychodzi :P
Dla innych graczy jestem : bohaterem:>
Gralem kiedys troszke na ffa ale wiadomo update steam i te cale protokoly wiec...
# powiedz mi jeszcze jak zmienic ankiete to bede szczesliwy... w opcji edytuj nie ma mozliwosci edytowania ankiety..(chyba)
@ teraz jest slicznie :] ale gdzie Twoj glos? ^^/ ok juz jest koniec spamu ;d
Na serwie grasz, na forum się udzielasz, kultura spoko, nic złego nie mogę o Tobie powiedzieć, tylko ta ankieta...
Cytat:
Ray władcą?
Władcą to może być król ale nie admin. Admin to tylko taki pomagacz i strażnik texasu, to wojownik który walczy o dobro, spokój i ład na serwerze !
Jeśli poprawisz tą ankietę to dam Ci tak, jak nie poprawisz to będę neutralny :p
PS. nie odpisuj na tego posta bo dostaniesz warna :p
Uuu ale zmieniłeś WoW jestem na TAK :p
No dobra ja Ci zmieniłem :p
Ostatnio zmieniony przez Wiecej Farta 2009-02-16, 22:26, w całości zmieniany 1 raz
Dobra nie ma co juz tego ciagnac, bo zaraz przyjda boberki i napisza tak tak tak, stan 14-0 gratulacje.
Przyjety na testy.
Kolegow zoltych prosze o rangi admina testowego na forum :)
Zamykam
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum