To by było bez sensu. Adminom pewnie nie chce się cały czas sprawdzać ratów. Tak ludzi wywali, wyświetli się komunikat i wiedzą że mają złe raty. Lepiej tak niż potem banować ludzi za raty.
Pozdro Fake
____________________ "Kiedyś potrzeba było kilka Mhz żeby uruchomić rakiete. Teraz trzeba 4ghz żeby uruchomić Viste.
Dokładnie mówisz Fake, administratorom nie będzie się chciało sprawdzać i tak nie zawsze są na serwerze, a jeśli ktoś nie potrafi zmienić rate tzn. że jest jakimś dzieciakiem neo, bo każdy normalny człowiek jeśli widzi napis 'Zmień rate (..) i wróć' zrobi to bez problemu.
Takie jest moje zdanie, poczekam co sądzą inni na ten temat.
Na wielu serwerach jest tak, że ustawia komuś raty, do potrzeb serwera. Przykład: Wbijam na jakiś serwer z ratami ustawionymi pod surfa, później wracam na surf i już mam złe raty i muszę ustawiać ręcznie ;)
Nie no error, rozumiem że jesteś specjalistą, ale podaj mi nazwę tego pluginu ..
I przemyśl, gdyby był taki plugin na 100% byłby na serwerze, po co by robili filtr jak przecież samo mogłoby zmieniać nie myślisz że byłoby to bez sensu ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum