Hmm Rank jak kazdy zna czasami sprawida klopoty Np. WES glupku staty mi zespules itp. Myśle , ze usuniecie ranku bylo by dobrym rozwiazaniem poniewaz nie bylo by sytuacji tego typu i niebylo by nie przyjemnosci a teraz , kazdy niemal kazdy bije sie o staty w ranku i o miejsce w nim :]
Ja zawsze jestem za tym żeby rank był na każdym serwie i w tym przypadku sądze tak samo, jeżeli ktoś gra tylko dla ranka to jego sprawa, ale fajnie jest wiedzieć które masz miejsce w rankingu spośród wszystkich graczy serwera.
to na diablo jest rank? :o widac dawno nie gralem, pamietam wczesniej nie bylo ranku i dobrze bylo ;>
zreszta dla takich modow rank jest niepotrzebny zatem jestem za wywaleniem ;p
*edit
zmienilem troche ankiete bo byla jak dla mnie niepoprawnie leksykalnie ;p
Ostatnio zmieniony przez Kakash! 2009-06-02, 21:18, w całości zmieniany 1 raz
Niech zostanie, w końcu jest jakaś rywalizacja każdy chce wbić na top15, i nie ktozy siedzą cały dzień na djablo byle żeby wbić na topa :d
trawnik ty chyba nie grałeś na djablo :o
//
aha ja się nie spotkałem z tym:
Kod:
WES glupku staty mi zespules
Zostawiamy!!
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Ostatnio zmieniony przez MagiC* 2009-06-03, 18:13, w całości zmieniany 2 razy
Zupełnie niepotrzebna ankieta. Ja gram i jeszcze nie spotkałem się z osobą która mowiła
Kod:
Np. WES glupku staty mi zespules
. Rank się przydaje. A InS zrobiłeś pewnie ten temat bo jesteś na słabej pozycji w ranku . A to moje zdanie . Nawet kiedyś pamiętam wszedł jakiś typ zauważył że nie ma czegoś takiego jak rank i stwierdził że jest to ch***** serwer.
SMG........................Ja to hC-GaminG LiveBox #2 :]
A 2 to po co w ogole nam rank ??? chyba gramy dla przyjemnosci a nie dla "ranku"
Wiecej graczy czasami odchodzi bo jest ranku :[ Ale jagby ranku nie bylo nie wiadomo cy by sie stalo znowu ......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum