proponuje aby osunięto rank raz na zawsze... wszystkie komendy typu /rank /rankstats /top15
ponieważ większość z serwa gra na rank... a przecież to serwer 4fun.
Niektórzy nawet (nie będę wymieniać) gdy są zombie i maja mało hp robią reconecta lub kampia bezczynnie żeby tylko nie spaść z ranq.... przesada.
pozdro. code ;]
____________________ "Proście, a będzie wam dane. Szukajcie a znajdziecie. Pukajcie a będzie wam otworzone."
to prawda
nie bedel podawal przykładow ktorzy kaza wpisywac top15 zeby sie podniecic rankiem ...
a campic z mala iloscia hp i robic reconnecty beda bo staty pod TAB tez sie licza ...
Ostatnio zmieniony przez Maxior 2009-01-24, 01:55, w całości zmieniany 1 raz
Szczerze to malo gram na zombie bo nie lubie tego moda, ale skoro tam tez wiekszosc to dzieci ranku, ktore patrza tylko na staty to usuncie ;]
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
jak usuniecie rank możecie stracić tych co grają tylko i wyłącznie dla ranku, dla mnie to obojętne bo i tak nie gram za często na ZM (chociaż bardzo mi się podoba) i raczej rank mnie nie obchodzi.
a pozatym to tym kampieniem i reconectami psuja zabawe...
Sensation napisał/a:
po co sie wypowiadaja gracze ktorzy nie graja na ZM ? nie usuwjcie ranku,admini sa od tego zeby zadbac o porzadek na servie <czyt. gre TM>
no niewiem. Ja jakos widze, moze nie często ale widzę tych co tu się wypowiadali
____________________ "Proście, a będzie wam dane. Szukajcie a znajdziecie. Pukajcie a będzie wam otworzone."
Wiesz Bango ja pisalem to na prentce bo mialem malo czasu ale to powinno zabrzmiec tak:Jak usuniecie ranking to moze dojsc do tego ze odejda ci ktorzy graja dla sprawdzenia sie (dla ranku) i poziom gry moze spasc bo jak pojdzie 4 ogarnietych w grze gdzies kampic(na przyklad) a za nim5 botkow (dla przykladu ) no i przez tych 5 ci 4 beda zombie (bo kampienie nic nie dalo) to oni raczej by sie niezle wku**** bo na takim serwie trudno o gre na poziomie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum