Nr Użytkownika: 1630 Wiek: 18 Dołączył: 25 Lut 2009 Tematy: 0 Posty: 3 Skąd: North
Post numer: #1Wysłany: 2009-04-28, 17:40 RaG | Admin
Imię:Patryk
Nick w Cs: RaG
Pochodzę z : Kołobrzegu woj.Zachodniopomorskie
Urodziłem się : 19 kwietnia 1994 rok
Czyli mam lat : 15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : Około 2,5 :D
Gram na (steam/nosteam) : NonSteam ale mam zamiar kupić Steam ale to potrwa
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Chcę aby na serwerze było jak najmniej Czitów i Sofciarzy.
Byłem już adminem na serwerach : Jeszcze nie byłem Adminem na żadnym serwerze CS to będzie mój pierwszy ale myślę że szybko pojmę o co chodzi.
Poświęcam dziennie grze : Zależy kiedy w tygodniu 4-5 godzin a weekendy 8-9 nie raz gram nocki ale wtedy siedzi mało ludzi na serwach więc wieczorami gram sporadycznie.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Jestem osoba ktora dobrze wykonuje swoje obowiazki staram nie przeklinać. Wiem że nie udzielam się na forum ale postaram się to zmienić.
Dla innych graczy jestem : Wydaję mi się że pomocny zawsze pomagam jeśli wiem oco chodzi
Coś od siebie : Chodzę do 2 Gim. Uczę się w miare swoich możliwości. Lubie grać w piłke nożna i jeżdzić na rowerze.Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.:D
____________________ My Serwer :D
Ostatnio zmieniony przez MaQ 2009-04-28, 18:26, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum