ja nie pamietam jak było radio TAU ^^ ale cos o tym slyszalem ... potrzeba jakiegos bota ktory cos tam by robil?;D moze teraz jest juz bardzien dostepny .
Xirda, są inne dość profesjonalne. Po znajomości za darmo by mi postawili na średniej jakości częstotliwości. Nie wiesz nie komentuj.
Nie zaczynaj starych tematów, nie łam regulaminu.
Ludzi z którymi mam przyjemność współpracować mają znajomości chociażby w jednej z większej firm Hostingowych z zakresu Radiofoni internetowej jak : http://www.shoutcast.com.pl/ jeśli nie za darmo to za symboliczną cenę by się udało, bez autopilota oczywiście.
najpierw pytasz o jedną lepszą stronę, dostajesz ją, a potem się chwalisz że rzekomo też znasz dobrą, jeszcze lepszą oczywiście. gdzie tu sens? jak chcesz pomóc to sie pochwal co za strona, a jak nie to nie odzywaj się wcale.
a o kozaczeniu to tutaj nie rozmawiaj, bo sam zacząłeś. naprawdę nie masz w życiu niczego innego do roboty poza uprzykrzaniem życia innym? i myślisz że chwaląc się że możesz to robić i nie możemy Ci w tym przeszkodzić [a możemy] komuś zaimponujesz? kolegów zyskasz?
naprawdę się opanuj człowieku... bo to już jest tylko i wyłącznie żałosne.
Widzę, że adrix niezbyt miło wspomina TAU. Nie wiem ocb, ale nieważne.
Co do radia. Wg mnie nie zyskałoby ( na razie ofc ) zbyt dużej liczby słuchaczy, ale warto za parę miesięcy wrócić do tematu, kto wie, jest sponsor, TAU się rozrośnie zapewne.
PS Adrix vel MH, hahahahaha. Pozdrów fatala boted.
EDIT:
@down
Ofc, że się lubimy. Chyba źle zrozumiałeś sens mojej wypowiedzi. To była taka lekka prowokacja, coś w tym stylu. Ja nie jestem dwulicowy Brzeszczot, naprawdę. : )
____________________ inativ~ DO ODWOŁANIA!
Ostatnio zmieniony przez paczeK 2007-10-31, 20:02, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum